FITNESS

Κάνε κι εσύ την προπόνηση της Miley Cyrus για σφιχτά χέρια και πόδια

Eτοιμάσου για το καλοκαίρι!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Κάνε κι εσύ την προπόνηση της Miley Cyrus για σφιχτά χέρια και πόδια
collage

Η Μiley Curys εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Βραβείων Γκράμι του 2024, δείχνοντας πιο fit από ποτέ, με ένα διαφανές φόρεμα με χρυσό δίχτυ που αναδείκνυε τα χέρια, τους κοιλιακούς και τα πόδια της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Όχι μόνο η επιλογή της ενδυμασίας της ήταν hot, αλλά κάρφωσε και την ερμηνεία της στο «Flowers», για το οποίο κέρδισε και βραβείο. 

Η Miley γιόρτασε το ορόσημο της καριέρας της φωνάζοντας γλυκά: "Μόλις κέρδισα το πρώτο μου Grammy!" κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, που ήταν μια επική απροσδόκητη στιγμή (δες το στο Instagram του Pink!)

Μiley's Workout

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γυμναστική της Miley ξεκινά με Ashtanga γιόγκα. Πολύ πίσω, το 2016, η Miley έδωσε στον Jimmy Fallon ένα μάθημα Ashtanga κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο The Tonight Show. Είπε στον παρουσιαστή του talk show ότι έκανε εξάσκηση για αρκετά χρόνια και εξήγησε ότι το να μάθεις τις θέσεις της Ashtanga χρειαζόταν πολλή εκπαίδευση. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Όλη αυτή η προπόνηση ευελιξίας είναι χρήσιμη, ωστόσο, καθώς ένας άλλος από τους αγαπημένους τρόπους γυμναστικής της Miley είναι το Pilates, γνωστό για την ικανότητά του να δυναμώνει και να σμιλεύει τους κοιλιακούς. Και όταν προετοιμάζεται για μια συναυλία, ενισχύει την αντοχή της στην cardio με λίγο ποιοτικό χρόνο στον διάδρομο.

Η Miley μοιράστηκε κάποτε ένα βίντεο με τον εαυτό της να κάνει Pilates σε ένα κρεβάτι Cadillac. Παρόλο που η τραγουδίστρια έγραψε ότι «δοκιμάζει κάτι νέο», μοιάζει ήδη με επαγγελματία του Pilates! 

MILEY CYRUS INSTAGRAM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 136 / position2: 388
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb