ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η Shay Mitchell έχει μια πολύ καλή συμβουλή για τη ψυχική σου υγεία

Κάντο και μη φοβηθείς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Shay Mitchell έχει μια πολύ καλή συμβουλή για τη ψυχική σου υγεία
collage

Η Shay Mitchell δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο αυτές τις μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι η προτεραιότητα της αυτοφροντίδας φαίνεται λίγο διαφορετική από ό,τι πριν από μερικά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στη φασαρία της ίδρυσης και της ανάπτυξης δύο διαφορετικών επιχειρήσεων, Beis το 2018 και την τεκίλα ONDA το 2020, και ως μαμά δύο μικρών παιδιών, παραδέχεται ότι ο έγκαιρος προγραμματισμός για τον εαυτό της δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα να εφαρμοστεί.

«Νομίζω ότι η αγαπημένη μου πρακτική ευεξίας είναι να μην παίρνω τίποτα πολύ σοβαρά», λέει. «Ναι, θα κάνω μπάνιο και θα κάνω μια ώρα προπόνηση, ή θα κλειστώ στο δωμάτιό μου και θα δω ό,τι θέλω να δω στην τηλεόραση. Αυτά τα πράγματα είναι όλα υπέροχα, αλλά νομίζω ότι η οπτική σου για τα πράγματα παίζει τόσο τεράστιο ρόλο

Κάποιες μέρες απλά σαπίζω! Δεν το βλέπω σαν σάπισμα βέβαια, γιατί πιστεύω ότι είναι πραγματικά ωφέλιμο να έχεις εκείνες τις μέρες που είσαι απλώς ξαπλα, παραγγέλνεις φαγητό και απλά παρακολουθείς μια καλή εκπομπή, αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό για την ψυχική σου υγεία και τη γενική σου ευημερία. Νομίζω ότι σου δίνουν κάποιο είδος επαναφόρτισης στο σύστημά σου. Νομίζω ότι αυτή είναι η ισορροπία στην οποία επανέρχομαι: να μην αισθάνομαι ένοχη για εκείνες τις μέρες που δεν έκανα τίποτα.

Δεν πειράζει, υπάρχει άλλη μια μέρα, οπότε απολαύστε αυτή τη στιγμή που έχετε την πολυτέλεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 271 / position2: 1095
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb