ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το σνακ που μπορείς να τρως καθημερινά, το οποίο προτείνουν οι διαιτολόγοι

Ενα σνακ χαμηλών θερμίδων, φιλικό προς την απώλεια βάρους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το σνακ που μπορείς να τρως καθημερινά, το οποίο προτείνουν οι διαιτολόγοι
Φωτογραφία από Gül Işık

Το σνακ είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, απαραίτητο για να μην πεινάς πολύ μεταξύ των βασικών γευμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους, η επιλογή των σωστών σνακ γίνεται κρίσιμη.

Η σχέση μεταξύ σνακ και απώλειας βάρους είναι κάτι πολύ σημαντικό, καθώς το σωστό σνακ μπορεί να συμβάλει σε μια ισορροπημένη και αποτελεσματική στρατηγική διαχείρισης βάρους, και το λάθος να σε απομακρύνει από το στόχο σου!

Στην επιδίωξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, η ενσωμάτωση φιλικών σνακ με χαμηλές θερμίδες για την απώλεια βάρους μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά. Αυτά τα σνακ όχι μόνο χορταίνουν τις λιγούρες σας αλλά υποστηρίζουν επίσης το ταξίδι σας για απώλεια βάρους παρέχοντας απαραίτητα θρεπτικά συστατικά χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενα σνακ χαμηλών θερμίδων, φιλικό προς την απώλεια βάρους που μπορείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα σας για να διατηρήσετε τον αριθμό αυτό στη ζυγαριά υπό έλεγχο, ενώ απολαμβάνετε ένα θρεπτικό και νόστιμο σνακ είναι μερικές φρυγανιές με κασέρι χαμηλών λιπαρών, και αποτελεί μια επιλογή με χαμηλότερες θερμίδες σε σύγκριση με πολλές άλλες επιλογές, καθιστώντας το μια έξυπνη και προσεκτική επιλογή για όσους στοχεύουν να διαχειριστούν το βάρος τους. 

Όταν πρόκειται για απώλεια βάρους, η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη. Δεν είναι μόνο σημαντικό να διατηρηθεί η μυϊκή μάζα κατά την απώλεια βάρους, αλλά βοηθά επίσης στον κορεσμό. ½ φλιτζάνι τυρί cottage 1% έχει 80 θερμίδες και 12 γραμμάρια πρωτεΐνης. Τα κράκερ ολικής αλέσεως, είναι μια επιλογή υδατανθράκων χαμηλών θερμίδων που προσφέρει υφή και γεύση στο σνακ. 5 κράκερ αλατιού ολικής αλέσεως έχουν περίπου 70 θερμίδες. Συνολικά, αυτό το υγιεινό σνακ έχει 12 γραμμάρια πρωτεΐνης και 150 θερμίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 114 / position2: 679
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb