ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το σίγουρο tip για να χάσεις κιλά πιο άμεσα

Θα σε βοηθήσει σίγουρα!

Το σίγουρο tip για να χάσεις κιλά πιο άμεσα
Collage

Όσες δυσκολευόμαστε να χάσουμε κιλά και η ζυγαριά μας ανεβαίνει πάντα αμέσως μόλις κάνουμε λίγες παρασπονδίες παραπάνω ... ξέρουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να επιστρέψεις πίσω στα κιλά που θέλεις δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά εάν σου αρέσει το φαγητό και ο μεταβολισμός σου δεν είναι τόσο γρήγορος.

Υπάρχει, όμως, ένα μικρό μυστικό που βοηθάει σίγουρα στο να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να χάσεις πιο γρήγορα τα κιλά που σε προβληματίζουν.

Τρώγε αργά! Ξέρουμε ότι το έχεις ξανακούσει, αλλά είναι αλήθεια. Το να μασάς πολλές φορές την τροφή μέσα στο στόμα πριν από την κατάποση και το να τρως αργά, χωρίς να αποσπάσαι από την τηλεόραση ή άλλες οθόνες, αλλά απολαμβάνοντας την τροφή, θα σε βοηθήσει να στη μείωση της πρόσληψης θερμίδων και στην απώλεια βάρους. Συνήθως χρειάζονται τουλάχιστον 15 λεπτά για να αντιληφθεί ο εγκέφαλος πληρότητα από την κατανάλωση τροφής. Η αλήθεια είναι πως, αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα με προβλήματα βάρους τείνουν να μασούν την τροφή τους λιγότερο από τα άτομα με φυσιολογικό βάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 150 / position2: 454
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb