ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Με αυτόν τον απλό τρόπο θα προσελκύσεις και θα κάνεις δικά σου όλα όσα θέλεις

Όταν το ανακαλύψεις θα πάθεις σοκ!

Με αυτόν τον απλό τρόπο θα προσελκύσεις και θα κάνεις δικά σου όλα όσα θέλεις
Nextweb Studio

Όταν συνειδητοποιήσεις πόσο εύκολο είναι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα με έναν μονάχα τρόπο, το πιο πιθανό είναι ... να τρελαθείς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τρόπος είναι απλός: κατάγραψέ τα!

Σίγουρα, δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτήσεις τα πράγματα που θέλεις περισσότερο. Υπάρχει τόσος χρόνος, χρήματα και σκληρή δουλειά που πρέπει να καταβάλεις για να τα αποκτήσεις, όμως άκου. Ή, μάλλον, διάβασε παρακάτω!

Ο νόμος τους manifesting που υποστηρίζει η Leeor Alexandra δουλεύει. Αρκεί να το πιστέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δοκίμασε τις 3 παρακάτω συμβουλές που δίνει και θα δεις τα αποτελέσματα.

Γράψε ένα γράμμα στον μελλοντικό εαυτό σου

Πάρε μια άνετη θέση, άναψε ένα κερί και κάνε λίγο διαλογισμό. Έπειτα, πιάσε ένα μολύβι και χαρτί και ξεκίνα γράφεις σαν να μιλάει ο μελλοντικός εαυτός σου στον τωρινό. Βάλε την ημερομηνία που βρίσκεσαι σε μια αντίστοιχη μελλοντικής χρονιάς και μίλα στον εαυτό σου, λέγοντας πόσα έχεις καταφέρει από όλα όσα ήθελες.

Γράψε όσα πιστεύεις

Κάνε μια ενδοσκόπηση και σκέψου ποια είναι η γνώμη σου για τα πράγματα που σε αφορούν: π.χ. Πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να βρεις αγάπη επειδή δεν την αξίζεις; Εντόπισε τις αντιλήψεις σου γι' αυτό που έχεις προγραμματίσει τον εαυτό σου να πιστεύει και άλλαξε την οπτική σου. Έπειτα, ξαναγράψε τις προτάσεις με θετικό πρόσημο. Για παράδειγμα, γράψε: Πιστεύω ότι αξίζω την αγάπη και θα τη βρω σύντομα.

Η Μέθοδος Two Cup

Πάρε δύο φλιτζάνια και μερικά post-it. Το κύπελλο στα αριστερά είναι η τρέχουσα πραγματικότητα και το κύπελλο στα δεξιά είναι η επιθυμητή πραγματικότητα.

Με ένα post-it, γράψε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ανεπαρκής. Για παράδειγμα, «Αισθάνομαι ανεπιθύμητη και ότι δε με αγαπούν και πιθανώς γι' αυτό είμαι ελεύθερη» ή «Δεν έχω εισόδημα» ή «Δεν μπορώ να ταξιδέψω για λόγους x,y,z,» – και τοποθέτησε τα στο κύπελλο στα αριστερά. Στη συνέχεια, γέμισε το φλιτζάνι στα αριστερά με νερό.

Με ένα άλλο post-it, γράψε ό,τι θέλεις, σε σχέση με ό,τι υπάρχει στα αριστερά. Για παράδειγμα, γράψε «Είμαι επιθυμητή και αγαπητή και σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση» ή «Έχω ένα σταθερό εισόδημα!» ή "Ταξιδεύω τόσο πολύ!"

Κάθισε με αυτές τις κούπες μπροστά σου. Σκέψου πώς σε κάνει να νιώθεις η πραγματικότητα στην αριστερή πλευρά. Σκέψου πώς θα νιώσεις όταν η πραγματικότητα στη δεξιά πλευρά γίνει πραγματικότητα. Καταπληκτικά. Σωστά!;

Ρίξε το νερό από το αριστερό φλιτζάνι στο δεξί φλιτζάνι. Σκέψου αυτά τα καλά συναισθήματα. Στη συνέχεια, πιες το νερό από το δεξί φλιτζάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
16 / position1: 39 / position2: 360
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb