THINK

Οι Barbie που έχουν απαγορευτεί στην ιστορία της Mattel

Οι εκδόσεις που προκάλεσαν σάλο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι Barbie που έχουν απαγορευτεί στην ιστορία της Mattel

Είτε πιστεύετε ότι η Barbie είναι ένα καλό πρότυπο για τα μικρά κορίτσια είτε όχι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο δρόμο της από χειρούργος σε πριγκίπισσα μέχρι τη διαδρομή της εργάτριας στα McDonald's, η Barbie έχει ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Barbie Babysitter

Τίποτα αμφιλεγόμενο δεν υπάρχει σε μια Barbie που κάνει babysiting (όποιες κι αν είναι πολλές δουλειές που είχε όλα αυτά τα χρόνια, το babysitting για πάντα φαίνεται να είναι η κύρια πηγή εισοδήματος της!), αλλά γιατί η babysitter Barbie διαβάζει ένα βιβλίο με τίτλο How to Lose Weight που συμβουλεύει: «Μην τρώτε!» είναι ένα διαφορετικό θέμα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Slumber Party Barbie

Δύο χρόνια αργότερα, το 1965, η Barbie εξακολουθεί να διαβάζει "Πώς να χάσετε βάρος", αλλά τώρα πηγαίνει για sleepover στις φιλενάδες της! Και ένα από τα πάρτι του ύπνου της είναι απαραίτητο μια ροζ ζυγαριά...

Έγκυος Midge

Έχετε ακούσει για την καλύτερη φίλη της Barbie, Skipper, αλλά έχει και μια μικρότερη φίλη που ονομάζεται Midge! Και σε αυτήν την εφιαλτική ενσάρκωση της Midge, είναι έγκυος! Οι άνθρωποι είπαν ότι η Midge ήταν πολύ μικρή για να είναι έγκυος και ότι η κούκλα θα μπορούσε να ενθαρρύνει την εγκυμοσύνη στην εφηβεία!

Growing Up Skipper

Η Growing Up Skipper διαφημίστηκε ως, "2 κούκλες σε 1 για διπλάσια διασκέδαση!" Οταν περιστρέφατε το χέρι της - την κάνετε να μεγαλώσει από νεαρή κοπέλα σε έφηβη - το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης ωστόσο .... τοποθετείται στην περιοχή του στήθους...

Oreo Barbie

Η Oreo Barbie προέκυψε από μια συνεργασία με τα μπισκότα Oreo. Αλλά όταν η Mattel κυκλοφόρησε μια μαύρη έκδοση της κούκλας, οι άνθρωποι ανέφεραν γρήγορα το γεγονός ότι το Oreo μπορεί να είναι ένας υποτιμητικός όρος.

Teen Talk Barbie

Είναι αρκετά κακό που οι κύριες φράσεις της Teen Talk Barbie περιελάμβαναν: «Θα έχουμε ποτέ αρκετά ρούχα;» και «Λατρεύω τα ψώνια!» και όπως καταλαβαίνετε τα στερεότυπα κάνουν πάρτυ.

Becky

Η Barbie γίνεται ακόμα πιο συμπεριληπτική με την πρώτη κούκλα με αμαξίδιο, την Becky. Το μόνο πρόβλημα... Μια μαθήτρια, η Kiersti Johnson, συνειδητοποίησε ότι η καρέκλα της Becky δεν χωρούσε στο ασανσέρ στο Barbie's Dream House και έτσι η κούκλα σιγά σιγά αποσύρθηκε μετά από δημοσιεύματα.

Barbie Forever και Tanner the Dog

Α, ναι. Η σύντομη εισβολή της Barbie στο dogwalking δεν πήγε καλά γιατί το φαγητό που υποτίθεται θα έτρωγε ο σκύλος και έπειτα... έβγαζε, έγιναν πραγματικός κίνδυνος πνιγμού για τα μωρά και ανάγκασαν την Barbie Forever να ανακληθεί.

Τotally Tattoo Barbie

Οι γονείς σκέφτηκαν ότι η «Tokidoki Barbie» μπορεί να ενθαρρύνει τα παιδιά να κάνουν τατουάζ. Έπειτα, ήταν η Totally Tattoo Barbie, η οποία ήρθε με προσωρινά τατουάζ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
26 / position1: 38 / position2: 542
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb