WELLNESS

Διάσημη travel Τiktoker σου αποκαλύπτει τα καλύτερα ταξιδιωτικά κόλπα

Οι τέλειες διακοπές απέχουν μόλις μερικές αποφάσεις μακριά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημη travel Τiktoker σου αποκαλύπτει τα καλύτερα ταξιδιωτικά κόλπα

Μια αυτοαποκαλούμενη «travel genius» μοιράστηκε τα κόλπα της για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταξίδια σε ξένες πόλεις — και το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσετε μια πρόταση πέντε λέξεων σε μια μηχανή αναζήτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι μια travel genuis κλέψτε αυτή την ιδέα από εμένα», προέτρεψε η δημιουργός του TikTok Αnna Paul τους οπαδούς της σε ένα κλιπ TikTok που δημοσιεύτηκε τον Μάιο.

«Όταν πηγαίνετε σε μια νέα πόλη, αναζητήστε «μοναδικά πράγματα για κράτηση» και μετά πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης και απλώς κλείστε ένα σωρό πράγματα», συνέχισε η 24χρονη.

"Όταν πηγαίνετε σε μια πόλη, μπορεί να σκεφτείτε, "Θα δω τα αξιοθέατα - θα είναι καταπληκτικό." Ποτέ δεν πιστεύετε ότι οι μικροσκοπικές, μικρές δραστηριότητες που κάνετε κράτηση καταλήγουν να είναι το αποκορύφωμα του ταξιδιού σας". H Paul πρόσθεσε ότι οι μικρές καθημερινές δραστηριότητες μπορούν μερικές φορές να εμπνεύσουν άλλες εκδρομές, σημειώνοντας ότι το να βρουν το τέλειο κρουασάν, τους οδήγησε σε ένα πικνίκ κατά τη διάρκεια του οποίου περιπλανήθηκαν για δύο ώρες για να βρουν το τέλειο μέρος και έπεσαν σε πολλά μικροσκοπικά γαλλικά βιβλιοπωλεία και μικρά καταστήματα σοκολάτας που διαφορετικά δεν θα είχαν δει ποτέ. Προτείνει λοιπόν να γκουγκλάρετε πάντα το εξής παρέα με το όνομα της πόλης που θα πάτε ‘unique things to book in’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή είναι μια ακόμη καλύτερη συμβουλή: Όταν πηγαίνετε σε μια νέα πόλη, περπατήστε παντού. Μην πάρετε ταξί - περπατήστε», προέτρεψε. «Πιστέψτε με, θα εξερευνήσετε την πόλη με έναν τόσο διαφορετικό τρόπο.

@anna..paull

Best way to travel! 🤺

♬ original sound - Anna Paul
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 168 / position2: 1108
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb