THINK

Η Emma Pallant ‑ Browne πόσταρε φωτογραφία της με περίοδο και έδωσε την καλύτερη απάντηση στα επικριτικά σχόλια

Την είπαν «μη κολακευτική» και απάντησε όπως έπρεπε
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η Emma Pallant ‑ Browne πόσταρε φωτογραφία της με περίοδο και έδωσε την καλύτερη απάντηση στα επικριτικά σχόλια
@em_pallant

Μια αθλήτρια του τριάθλου ανταπέδωσε με μια εκπληκτική απάντηση σε έναν άνδρα που χαρακτήρισε μια φωτογραφία αγώνα «μη κολακευτική» για ένα σημείο με αίμα περιόδου στη στολή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Emma Pallant-Browne (@em_pallant)

Η Βρετανίδα αθλήτρια Emma Pallant-Browne τερμάτισε τέταρτη στο Ευρωπαϊκό Όπεν της Οργάνωσης Επαγγελματιών Τριαθλητών που πραγματοποιήθηκε στην Ίμπιζα στις 6 Μαΐου, ωστόσο όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, μια συγκεκριμένη ομάδα ακολούθων δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αίμα.

Ένας άνδρας τριαθλητής πρότεινε ότι η φωτογραφία θα έπρεπε να είχε περικοπεί, ώστε να μην είναι ορατή.

«Δεν είναι η πιο κολακευτική φωτογραφία της Em Pallant – σίγουρα μπορείς να την περικόψεις λίγο καλύτερα», έγραψε σε ένα σχόλιο.

Η αθλήτρια, που έχει κερδίσει 18 πρωταθλήματα μισού ironman, ανέβηκε 33 φορές στο βάθρο και κατέκτησε το ασημένιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, απάντησε με επικό στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ευχαριστώ για το νοιάξιμο, αλλά σίγουρα είναι κάτι για το οποίο δεν ντρέπομαι να μιλήσω γιατί είναι η πραγματικότητα των γυναικών στον αθλητισμό», απάντησε η Pallant-Browne.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Pallant-Browne (@em_pallant)

Πρόσθεσε ότι ενώ ήλπιζε ότι η πιο βαριά ημέρα της περιόδου της δεν θα έπεφτε σε ημέρες αγώνα, δεν ήταν λογικό να υποθέσει κανείς ότι δεν θα συμβεί ποτέ.

Αν και αναγνώρισε ότι δεν χρωστούσε καμία εξήγηση στους άνδρες οπαδούς της για το φυσικό φαινόμενο, εξήγησε ότι κανένα προϊόν εμμήνου ρύσεως δεν ήταν αρκετό για αγώνες μεγαλύτερους από τρεις ώρες.

«Επομένως, όπως κάποιος μπορεί να αντιμετωπίσει εντερικά προβλήματα σε έναν αγώνα, πρέπει να το βουλώσω και να δώσω ό,τι έχω και να μην φοβάμαι να μιλήσω σε γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα», έγραψε.

Σε μια μεταγενέστερη ανάρτηση σχετικά με τις φανφάρες που δημιουργήθηκαν από την αρχική φωτογραφία, προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αγωνιστικό της κοστούμι και γιατί αναγκάστηκε να μιλήσει μετά τις αντιδράσεις.

«Αυτό είναι αληθινό γυναικείο άθλημα και όσο περισσότερα εμπόδια μπορούμε να ξεπεράσουμε, τόσο το καλύτερο», έγραψε, προσθέτοντας ότι θα σκεφτόταν να δώσει κύπελλα εμμήνου ρύσεως «άλλη μια φορά» αφού λάβει ευγενικές συμβουλές.

Έχοντας ερωτήσεις σχετικά με το γιατί επέλεξε να αγωνιστεί με το μαγιό της, αποκάλυψε ότι προηγουμένως είχε υπερθερμανθεί και λιποθυμούσε σε καυτούς αγώνες, κάτι που ήταν μεγαλύτερος κίνδυνος για την περίοδό της όταν η θερμοκρασία του σώματός της ήταν υψηλότερη.

Η θέση οδήγησης στο ποδήλατό της είχε επίσης συμβάλει στην ορατότητα του αίματος, είπε.

«Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα λάθος. Είναι φυσικό, και προερχόμενη από προβλήματα διατροφής ως δρομέας αντοχής όταν μεγάλωνα, όπου δεν είχα περίοδο, τώρα το βλέπω όμορφο», έγραψε.

«Επομένως, αν έχετε μια φωτογραφία σαν αυτή, αποθηκεύστε την, εκτιμήστε την, θυμηθείτε πώς τα πήγατε σε μια δύσκολη μέρα, γιατί μια μέρα μπορεί απλώς να μπορέσετε να βοηθήσετε κάποιον άλλο με αυτήν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
11 / position1: 2241 / position2: 2711
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb