Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΚΛΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Nefeli Meg: Γιατί δεν πιστεύει στη μονογαμία και τι προτείνει

Η Nefeli Meg είναι το νέο μέλος του Κλαμπ Γυναικών
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Nefeli Meg: Γιατί δεν πιστεύει στη μονογαμία και τι προτείνει
Nextweb Studio

Η Nefeli Meg είναι το νέο μέλος του Κλαμπ Γυναικών και συζητάμε μαζί της ένα σωρό ζητήματα - ξεκινάμε από τη δική της προσωπική ιστορία, τη στιγμή που έγινε viral, αν θα μπορούσε να κάνει κάποια άλλη δουλειά από αυτή που κάνει, το σεξισμό, τις γυναικοκτονίες, αλλά και την οικογένειά της, τα media και άλλα πολλά.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα, ενώ αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά στην άκρη για να ασχοληθεί με την κωμωδία και το ΥouΤube και σήμερα μετρά επιτυχίες μέσα από το podcast της, την παράστασή της που είναι διαρκώς sold out και τα viral posts της!

Καλωσορίσατε στο Κλαμπ Γυναικών!  Eνα podcast για όσα απασχολούν μια γυναίκα & μια θηλυκότητα. Κάθε ιστορία είναι μια νέα αφορμή για να μιλήσουμε εντελώς ανοιχτά - μητρότητα, σεξουαλικότητα, εργασία, παρενόχληση και κακοποιητικές σχέσεις, γυναικοκτονίες, σεξισμός, μισογυνισμός, αλλά και revenge pοrn, ιστορίες stalking.
Περισσότερα Θέματα Podcasts
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb