MAKEUP

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με τη νέα βασική σειρά της essence άνοιξη/καλοκαίρι 2023!

Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΜΑΡ 10, 2023
Υποδεχόμαστε την άνοιξη με τη νέα βασική σειρά της essence άνοιξη/καλοκαίρι 2023!

Όπως λέει και το τραγούδι "Come out and play" της Billie Eilish, έχει έρθει πλέον η στιγμή να αποκαλύψουμε τη νέα βασική σειρά της essence άνοιξη/καλοκαίρι 2023! Ώρα για παιχνιδιάρικα πειράματα make-up, εκφραστικές εμφανίσεις, έντονα χρώματα και εκπληκτικά εφέ! Το πρόσωπό σας πρόκειται να γίνει ένας καμβάς έκφρασης της προσωπικότητάς σας.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το μακιγιάζ είναι διασκέδαση, χρειαζόμαστε προϊόντα που προσφέρουν υψηλή απόδοση με γρήγορα αποτελέσματα και εύκολη εφαρμογή. Φυσικά, δεν πρέπει να παραμελούμε και την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Γι' αυτό τα νέα προϊόντα της βασικής συλλογής συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την ποιότητα, την απόδοση και την περιποίηση.

Χάρη στα πολυχρηστικά προϊόντα, οι λάτρεις της ομορφιάς χρειάζονται μόνο μερικά προϊόντα για την εμφάνισή τους – είτε θέλουν να δημιουργήσουν μια διακριτική, καθημερινή εμφάνιση είτε εκφραστικά, μοναδικά look.

Θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα highlights; Ανακαλύψτε νέες και συναρπαστικές Trend συλλογές, αλλά και Online Exclusives κάθε μήνα στο www.essence.eu  Τα εμπνευσμένα βίντεο, τα συναρπαστικά tutorials και τα τελευταία νέα της essence, εμφανίζονται τακτικά στα social media μας, δίνοντας καινοτόμες ιδέες για ξεχωριστές εμφανίσεις και αυτοέκφραση.

 

* Το 100% των προϊόντων της essence έχει πλέον αναπτυχθεί ως vegan. Καθώς κάνουμε αυτήν τη μετάβαση, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας είναι vegan μέσω του εικονιδίου vegan στο πίσω μέρος του προϊόντος. 

* Όλα τα προϊόντα “Clean Beauty” της essence περιέχουν μεγάλη ποσότητα φυσικών συστατικών και υποστηρίζουν την παραγωγή βιώσιμου φοινικέλαιου.

* Πείτε λοιπόν «Αντίο» σε: • PEGs • Μικροπλαστικά σωματίδια • Parabens • Επιπρόσθετα για τα βερνίκια νυχιών πείτε «Αντίο» σε: Πολυμερή στυρενίου, εποξικές ρητίνες, μελαμίνη, πολυαϊμίδια, τοσυλαμίδιο αιθυλίου, καμφορά, φωσφορικό τριφαινύλιο.

* Και πείτε «Γεια» στην “Καθαρή Ομορφιά” από την essence. Σε μερικά προϊόντα “Clean Beauty” μπορέσαμε να αποφύγουμε ακόμη περισσότερα συστατικά.

 

HELLO, GOOD STUFF! FRESH GLOW PEEL-OFF MASK


Το καταλληλότερο προϊόν για όλους τους Skintellectuals: το HELLO, GOOD STUFF! FRESH GLOW PEEL-OFF MASK με υφή που μοιάζει με τζελ είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βατόμουρου και υαλουρονικό οξύ. Παρέχει ενυδάτωση, κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι και το δέρμα πιο λείο, ενώ χαρίζει μια λαμπερή, φρέσκια επιδερμίδα. Η μάσκα προσώπου με 90% φυσικά συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένη, στεγνώνει στο δέρμα σαν μεμβράνη και ξεφλουδίζεται εύκολα.

Περίπου €6,29*

 

HELLO, GOOD STUFF! 48h HYDRO FIXING SPRAY


Το νέο σπρέι σταθεροποίησης δίνει και μια ενυδατική δόση φρεσκάδας στην επιδερμίδα. Η ανάλαφρη υφή του HELLO, GOOD STUFF! 48h HYDRO FIXING SPRAY σταθεροποιεί το μακιγιάζ και αφήνει πίσω του ένα φυσικό, καθαρό φινίρισμα. Την ίδια στιγμή, η αναζωογονητική φόρμουλα με νερό καρύδας ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το σπρέι μπορεί να εφαρμοστεί ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με 97% φυσικά συστατικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Περίπου €3,79*

 

stay ALL DAY 14h long-lasting concealer


Ένα αγαπημένο προϊόν τώρα και με βελτιωμένη φόρμουλα: Το stay ALL DAY 14h long-lasting concealer είναι απαλλαγμένο από σιλικόνες και μικροπλαστικά σωματίδια, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει την ίδια, δοκιμασμένη εξαιρετική απόδοση. Η λεία υφή του απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα, χωρίς να στέκεται στις λεπτές γραμμές, ενώ παράλληλα προσφέρει μέτρια έως υψηλή κάλυψη. Το φυσικό ματ και ομοιόμορφο φινίρισμα διαρκεί έως και 14 ώρες, είναι αδιάβροχο και δεν μεταφέρεται. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καλύψετε άμεσα τις ατέλειες του δέρματος, τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, κ.α. 

10 Light Honey   20 Light Rose   30 Neutral Beige  40 Warm Beige

Περίπου €3,19* 

 

baby got blush


Μια ορατή ώθηση φρεσκάδας εν κινήσει; Φυσικά! Απλώς εφαρμόστε λίγο ρουζ στα μάγουλά σας με το baby got blush stick και αναμείξτε. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση χάρη στην απαλή κρεμώδη υφή του, αλλά και το πρακτικό σχήμα του σε μορφή στικ. Ταιριάζει σε κάθε τσάντα για να το έχετε πάντα μαζί σας.

10 tickle me pink   30 rose all day

Περίπου €3,79*

 

ELECTRIC GLOW COLOUR CHANGING LIP & CHEEK OIL


Είναι μαγικό! Το ELECTRIC GLOW COLOR CHANGING LIP & CHEEK OIL αντιδρά με τη φυσική τιμή pH του δέρματος και αλλάζει χρώμα. Το αποτέλεσμα; Μια απαλή λάμψη χρώματος στα χείλη και τα μάγουλά σας με ένα φυσικό φινίρισμα. Η σύνθεση είναι χωρίς γλουτένη, μικροπλαστικά σωματίδια, parabens, σιλικόνες και ορυκτέλαιο, ενώ είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικό έλαιο ροδάκινου.

Περίπου €4,19*

 

gimme GLOW luminous highlighter


Το gimme GLOW luminous highlighter έχει μια απαλή, βουτυρένια υφή πούδρας που απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα, ώστε να μπορείτε να δώσετε φωτεινούς τόνους στο πρόσωπό σας, να δώσετε έμφαση, για παράδειγμα, στα ζυγωματικά σας κάνοντας την επιδερμίδα σας να λάμπει. Χάρη στη κάλυψη που κτίζεται σε στρώσεις, είναι το ίδιο εύκολο να πετύχετε διακριτικά εφέ και έντονα highlights.

10 Glowy Champagne   20 Lovely Rose  

Περίπου €4,19*

 

JUICY BΟMB shiny lipgloss


Το δημοφιλές JUICY BΟMB shiny lipgloss επιστρέφει βελτιωμένο! Η εξαιρετικά γυαλιστερή, σούπερ φρουτώδη απόδοσή του παραμένει ίδια, αλλά τώρα το lipgloss είναι και “clean beauty”. Χάρη στο βολικό μέγεθός του, το lipgloss είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξει σε κάθε τσάντα για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, με γυαλιστερό, μη κολλώδες φινίρισμα, όπου κι αν βρίσκεστε. Διατίθεται σε πέντε νέα χρώματα με φρουτώδη αρώματα.

101 Lovely Litchi   102 Witty Watermelon   103 Proud Papaya   104 Poppin Pomegranate   105 Bouncy Bubblegum

Περίπου €1,69*

 

8h matte liquid lipstick


Αυτό το υγρό κραγιόν είναι must για όλους τους λάτρεις της ομορφιάς. Το 8h matte liquid lipstick προσφέρει υψηλή κάλυψη και άμεση απόδοση χρώματος, αλλά και ένα μακράς διαρκείας, αδιάβροχο και ανθεκτικό στο φιλί φινίρισμα που διαρκεί έως και οκτώ ώρες. Παράλληλα, η κρεμώδης, ματ σύνθεσή του απλώνεται ευχάριστα στα χείλη χωρίς να τα ξηραίνει. Χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο απλικατέρ, το υγρό κραγιόν μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και με ακρίβεια.

01 Cinnamon Spicy   02 Silky Hazelnut   03 Soft Beige   04 Rosy Nude   05 Pink Blush   06 Cool Mauve 

 07 Classic Red   08 Dark Berry

Περίπου €3,79*

 

HYDRO GEL eye patches 30 PAIRS


Μια δόση ενυδάτωσης στην περιοχή των ματιών: τα αναζωογονητικά επιθέματα ματιών HYDRO GEL περιέχουν υαλουρονικό οξύ και παρέχουν ενυδάτωση για έως και 24 ώρες. Κάθε συσκευασία περιέχει 30 ζεύγη επιθεμάτων ματιών, τα οποία είναι δερματολογικά ελεγμένα για όλους τους τύπους δέρματος.

Περίπου €9,99*

 

luminous EYE TINT liquid shadow


Ένα προϊόν που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού ομορφιάς για γρήγορο και εύκολο μακιγιάζ ματιών: Το luminous EYE TINT liquid shadow διατίθεται σε υπέροχες αποχρώσεις με αστραφτερό φινίρισμα, ενώ περιλαμβάνει και ένα πολύ πρακτικό απλικατέρ. Η υγρή σκιά ματιών απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα χάρη στην φόρμουλα της με βάση το νερό. Η υφή της που στεγνώνει σαν πούδρα, σίγουρα θα κάνει τα μάτια σας να λάμπουν για ώρες!

01 Dazzling Rose   02 Gleaming Charm   03 Shimmering Taupe

Περίπου €3,79*

 

NAIL CARE

THE ANTI-SPLIT BASE COAT


Προστασία ενάντια στο σπάσιμο των νυχιών; Κανένα πρόβλημα – το ANTI-SPLIT BASE COAT είναι εδώ για να βοηθήσει. Απλώς εφαρμόστε τη διάφανη υφή με εκχύλισμα κάστανου στα νύχια σας για να τα προστατέψετε από το ξεφλούδισμα. H νέα βάση εξασφαλίζει επίσης και ότι το χρωματιστό βερνίκι νυχιών σας θα κρατήσει περισσότερο.

Περίπου €2,49*

 

THE NAIL REPAIR OIL


Το NAIL REPAIR OIL έχει εύκολη εφαρμογή στα νύχια και απορροφάται γρήγορα. Η θρεπτική φόρμουλά του με αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε, προσφέρει ενυδάτωση και παράλληλα αποτρέπει το σπάσιμο ή το ξεφλούδισμα των νυχιών. Το λάδι νυχιών βοηθάει, επίσης, στο να μαλακώσουν τα πετσάκια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το THE CUTICLE TRIMMER.

Περίπου €2,49

 

THE PREP & PLUMP BASE COAT

Το δικό μας μυστικό για πιο γερά νύχια: το PREP & PLUMP BASE COAT. Το βερνίκι νυχιών με τη γαλακτερή υφή και την απαλή ροδακινί απόχρωση, μπορεί να εφαρμοστεί σαν βάση ή και μόνο του. Χάρη στο διογκωτικό εφέ, τα νύχια σας θα φαίνονται αμέσως πιο δυνατά και πιο ομοιόμορφα.                  

Περίπου €2,49**

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
56 / position1: 410 / position2: 1033
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb