TRENDS

Το trend του 2023 που θα μονοπωλήσει στους γάμους

Και 3 πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να το πετύχεις!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το trend του 2023 που θα μονοπωλήσει στους γάμους

Εάν σχεδιάζεις το γάμο σου στο προσεχές μέλλον, τότε πρέπει να μάθεις ότι υπάρχει μια τάση στους γάμους για το 2023, που πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις υπόψη για τη μεγάλη σου ημέρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελευταία, οι γάμοι έχουν να κάνουν με τον εορτασμό στο μέγιστο – μαξιμαλισμό, δηλαδή. Ενώ ορισμένοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων θέλουν να κατευνάσουν τον μαξιμαλισμό το 2023, είναι σαφές ότι οι διοργανωτές γάμου έχουν πολύ διαφορετική άποψη για το πώς να γίνουν τολμηροί.

Μερικές φορές, νιώθεις σίγουρα ότι οι γάμοι είναι γεμάτοι κλισέ, γεγονός που καθιστά δύσκολο να οργανώσεις μια μέρα που θα πρέπει να είναι ξεχωριστή για εσένα και να σε εκφράζει. Υπάρχουν πολλές τάσεις γάμου που μπορούν να κάνουν τη μαγική μέρα σου πιο αξέχαστη, αλλά τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τον γάμο σου να ξεχωρίζει από το "πλήθος" είναι να συμπεριλάβεις αρκετές προσωπικές ...πινελιές και να γίνεις όσο grande θέλεις εσύ!

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης γάμου, A Most Curious Wedding Show, "Η σύγκρουση μοτίβων και η ανάμειξη των υλικών, η "μεγάλη" διακόσμηση και το chintz εκρήγνυνται στη σκηνή μετά από πολλά χρόνια λιτότητας και μινιμαλισμού.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

Δώσε βάση στις προσκλήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τις ημερομηνίες και οι προσκλήσεις είναι η πρώτη ματιά που θα ρίξουν οι καλεσμένοι στον γάμο σου. Δίνουν την πρώτη αίσθηση και βοηθούν τους καλεσμένους να αποκτήσουν μια ιδέα του τι να περιμένουν όταν θα παρευρεθούν τη μεγάλη μέρα. Γι αυτό go οσο big νομίζεις ότι εκφράζει εσένα και το σύντροφό σου!

Επιλογή του τέλειου χώρου

View this post on Instagram

A post shared by Lily | Wedding planner (@leffetcupidon)

Θέλεις μια ανθισμένη αυλή που να αποπνέει ρομαντισμό; Θέλεις ένα κάστρο; Θέλεις μια ντίσκο; Μια απλή ταβέρνα; Ό,τι είναι αυτό που σε εκφράζει είναι και το ιδανικό. Μην ακούς τι πιστεύουν οι γύρω ότι είναι καλύτερο.

Ντύσου ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ

Δεν είναι ανάγκη να φορέσεις ένα απλό δαντελένιο λευκό νυφικό με πέπλο. Ειδικά, εάν επιλέξετε τον πολιτικό γάμο μπορείς να φορέσεις ό,τι γουστάρεις χωρίς να σε απασχολεί κανενός η γνώμη. Είναι η μέρα σου και θα λάμψεις όπως θες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 293 / position2: 1107
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb