WELLNESS

To θαυματουργό εργαλείο που αλλάζει το σχήμα του προσώπου και του σώματος

Εύκολος τρόπος με ένα μόνο εργαλείο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
To θαυματουργό εργαλείο που αλλάζει το σχήμα του προσώπου και του σώματος

Τι θα έλεγες, αν υπήρχε ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αλλάξεις λίγο τη στάση του σώματός σου αλλά και το σχήμα του προσώπου σου; Κι όμως, υπάρχει ένα εργαλείο που είναι δημοφιλές και μπορεί να το έχεις ήδη στο μπουντουάρ σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εργαλείο που μπορεί να αλλάξει το σχήμα του προσώπου και του σώματος 

Αν δουλεύεις σε καρέκλα που δεν είναι η κατάλληλη, τότε σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι μπορεί να καμπουριάζεις. Άλλες δοκιμάζουν την γυμναστική, yoga, pilates, χορό, άλλες όχι. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, σου έχουμε μια ανακάλυψη. Μπορείς με το Gua Sha να βελτιώσεις τη στάση του σώματος. 

Η παραδοσιακή κινέζικη πρακτική περίπου 2000 ετών, με τις πέτρες που χρησιμοποιούνται στο σώμα για να βελτιωθεί η κυκλοφορία, έχει γίνει viral στο TikTok. Ανάμεσα στα εργαλεία που έγιναν πολύ δημοφιλή από την αρχή της πανδημίας, ήταν το jade roller, το ice roller και το Gua Sha. 

Πώς μπορεί να βελτιώσει τη στάση του σώματός σου

Μέχρι σήμερα, οι beauty gurus το χρησιμοποιούσαν κυρίως για να βελτιώσουν το σχήμα του προσώπου. Φαίνεται ότι βοηθά όταν το χρησιμοποιείς με ανοδικές κινήσεις, να φύγει το πρήξιμο και να μην είναι τόσο εμφανείς οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές. 

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα στο σώμα. Βάζεις το αγαπημένο σου face ή body oil, παίρνεις το Gua Sha και το χρησιμοποιείς στο λαιμό και τον σβέρκο σου. Ξεκίνα με κινήσεις πίσω από το αυτί, και μπορείς σιγά σιγά να καταλήξεις στον ώμο. Στην συνέχεια πηγαίνεις στην άλλη πλευρά και κάνεις το ίδιο.

Επειδή στις περιόδους πίεσης και στρες, φαίνεται να μαζεύεται η ένταση στο λαιμό και στους ώμους, γίνονται σκληροί οι μύες. Έτσι, αλλάζει και η στάση του σώματός μας. Επομένως, αν με την προσπάθεια που θα κάνουμε ελαφρύνει αυτή η πίεση, αλλάζει προς το καλύτερο και η στάση και φεύγουν και οι πόνοι. 

Ακόμα ένα σημείο που συνίσταται να το χρησιμοποιήσεις, είναι στους μοιρούς. Στο συγκεκριμένο σημείο, βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στη βελτίωση του πρηξίματος και της κυτταρίτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb