WELLNESS

Τι ακριβώς συμβαίνει στο δέρμα σου όταν βάζεις lip fillers

Τι πρέπει να γνωρίζεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τι ακριβώς συμβαίνει στο δέρμα σου όταν βάζεις lip fillers
@dr.ashot_aestheticcenter

Στην εποχή προ-Kylie Jenner lip fillers, πριν από μια δεκαετία, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη συζήτηση γι’αυτό το θέμα. Μόλις αποκάλυψε και η ίδια ότι έχει βάλει fillers, ξεκίνησε να γίνεται πιο δημοφιλές στις γυναίκες όλων των ηλικιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, το θεωρούσαν αρκετές ακριβό project και προνόμιο των εύπορων γυναικών. Μέχρι τότε, έβλεπες κυρίως πλούσιες και διάσημες να επισκέπτονται τον πλαστικό τους κάθε τόσο. Όμως, όταν άρχισε να γίνεται πιο προσιτό οικονομικά, τότε αυξήθηκαν και οι ενδιαφερόμενες. 

Φυσικά, το ίδιο έγινε και με το Botox. Πλέον, υπάρχει μεγαλύτερη γνώση στα ζητήματα αυτά και περισσότερες γυναίκες που τα δοκιμάζουν. Τα fillers, σύμφωνα με τους πλαστικούς, χρησιμοποιούνται για πολλά μέρη του προσώπου, όπως το σαγόνι, ή την περιοχή των ματιών, αλλά τα πιο δημοφιλή είναι τα lip fillers.

Τι συμβαίνει όταν βάζεις lip fillers

Οι λόγοι που χρησιμοποιούνται τα fillers στα χείλη είναι αρκετοί. Μπορεί να θέλει μια γυναίκα να μεγαλώσει τα χείλη της, να γίνουν πιο juicy, ή να τα κάνει πιο συμμετρικά. Πόσο, όμως κρατάνε και κάθε πότε πρέπει να τα ανανεώνεις;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Absolute Aesthetics (@yegabsoluteaesthetics)

Τα lip fillers δεν έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια όσο μπορεί να φαντάζεσαι. Δηλαδή, δεν τα κάνεις και ξεμπερδεύεις ωραιότατα. Αποτελεί μια απόφαση που πρέπει να γνωρίζεις αρχικά ότι θα σου κοστίσει. Δηλαδή, κάθε φορά που θα πηγαίνεις, θα πληρώνεις. Οπότε, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου υπολογισμένο αυτό το έξοδο, αν θέλεις να το συνεχίσεις.

Έπειτα, πρέπει να γνωρίζεις τι συμβαίνει στ’αλήθεια όταν βάζεις fillers. Πρόκειται για μια διαδικασία που μπορεί να έχει διάφορες παρενέργειες, όπως πρήξιμο της περιοχής, μελάνιασμα, κάποια μόλυνση, ή και αιμορραγία. Αυτά μπορεί να οδηγήσουν και στα αντίθετα αποτελέσματα, όπως η ασυμμετρία των χειλιών, ή η χαλάρωσή τους. 

Εφόσον επισκεφτείς κάποιον γιατρό και όχι κάποιον μη ειδικό για να κάνεις την διαδικασία, τότε θα είσαι ασφαλής. Ο γιατρός θα σε ενημερώσει για όλη τη διαδικασία, θα σου λύσει τις απορίες και θα σε συμβουλεύσει. Η μέση διάρκεια φαίνεται να είναι περίπου έξι μήνες με ένα χρόνο, με κάποιες περιπτώσεις να αναφέρουν ότι κράτησε και λίγο περισσότερο. Ωστόσο, εξαρτάται και από τον οργανισμό και άλλους παράγοντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb