ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Κορίτσια Καριέρας: Η Έλενα πηγαίνει στη δουλειά της με περισσότερο κέφι από όλους

Έλενα D`Angelo, ραδιοφωνική παραγωγός στον Ρυθμό 94,9
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 02, 2022
Κορίτσια Καριέρας: Η Έλενα πηγαίνει στη δουλειά της με περισσότερο κέφι από όλους

H Έλενα D'Angelo ανοίγει μικρόφωνο στον Ρυθμό 94,9 και μας φτιάχνει τη μέρα με ένα απίστευτο κέφι. Μαθαίνουμε λίγα παραπάνω πράγματα για εκείνη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι αυτή την περίοδο αντικαθιστώ την Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή της 14:00-17:00 (αφού λείπει με άδεια μητρότητας) και μόλις επιστρέψει θα ανοίγω το πρόγραμμα του σταθμού στις 5:00-7:00 το πρωί. Οπότε το πρόγραμμα που θα σας περιγράψω σε περίπου ένα μήνα θα είναι διαφορετικό! Αυτό το διάστημα λοιπόν, ξυπνάω γύρω στις 5:30 το πρωί για να φάω πρωινό, βγάζω μια γρήγορη βόλτα τη Γαία, το σκυλάκι μας, και στις 9:00 ακριβώς βρίσκομαι στον Ρυθμό 94.9!

Από εκείνη την ώρα έως και την ώρα που έχω τώρα εκπομπή (14:00- 17:00) εργάζομαι στο ραδιόφωνο καθώς έχω και αρμοδιότητες στο τμήμα μάρκετινγκ και συγκεκριμένα στα social media. Το απόγευμα μόλις πάω σπίτι, βγάζω μια μεγάλη βόλτα τη Γαία, συναντάω φίλους ή κάνω μια βιντεοκλήση με την οικογένεια, τρώμε βραδινό με το «amore» και αφού πούμε τα νέα της ημέρας πέφτουμε νωρίς για ύπνο! Το Σαββατοκύριακο είναι για πολλές βόλτες, μικρές εκδρομές και ευκαιρία να πάρω νέες εικόνες και έμπνευση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν ένα επάγγελμα που ήθελες να ακολουθήσεις από πάντα ή σου προέκυψε στην πορεία;

Ψήστε καφέ να σας τα πω! Εγώ ήμουν πολύ μπερδεμένη μέχρι και το 2016. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που θα είναι δημιουργικό και ταυτόχρονα άμεσο με τον κόσμο αλλά δεν ήξερα τι!

Κάποια στιγμή σε ένα «σουβλάκι party» γνώρισα τον Μπάμπη Μπατμανίδη, ο οποίος ήταν σε ραδιοφωνικό σταθμό τότε και μου πρότεινε να πάω στην εκπομπή του κάποιο πρωί (πολύ πρωί- 6:00 για την ακρίβεια!). Μετά την πρώτη φορά που βγήκα στον αέρα μαζί του, με ρώτησε εάν είχα ξανακάνει ραδιόφωνο.

Όταν απάντησα αρνητικά μου είπε ότι μάλλον αυτή είναι η φυσική μου «κλίση». Ήταν σαν να μου ξεκλείδωσε τα πάντα! Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω στις εκφωνήσεις, να συνεργάζομαι με studio, να εκπαιδεύομαι διαρκώς σε ό,τι έχει να κάνει με την φωνή και το ραδιόφωνο και κάπως έτσι κατέληξα να έχω δική μου εκπομπή σε ψηφιακό μουσικό ραδιόφωνο!

Μετά από ένα χρόνο είχα δική μου εκπομπή στον Μήνυμα 107.7 fm, αργότερα στον Plus Radio 102.6 και πλέον είμαι στην οικογένεια του Ρυθμού 94.9 στην Αθήνα! Νομίζω ότι μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι το επάγγελμα που ήλπιζα να έχω ανακαλύψει νωρίτερα γιατί το λατρεύω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena D’ Angelo (@dangelo_eleni)

Τι είναι αυτό που σου αρέσει στην δουλειά σου;

Θα σου πω αρχικά την πρώτη φράση που μου είπαν την πρώτη φορά που ασχολήθηκα με το ραδιόφωνο: «Το μικρόφωνο του ραδιοφώνου –ακόμη και να θες- δεν κρύβει τίποτα». Αν είναι κάτι ψεύτικο φαίνεται αμέσως. Κι αυτό εγώ το αγαπώ πολύ! Το ραδιόφωνο είναι παρέα. Είναι το μέσο που είναι... άμεσο και κυριολεκτικά το εμπιστεύεσαι αφού το συναντάς παντού, στο αμάξι, στην δουλειά, στο σπίτι... Οπότε εάν η παρέα δεν είναι αληθινή, αυτόματα δεν είναι και ραδιόφωνο.

Και τι παρέα! Μεγάλη παρέα που χωράει, ακροατές, ραδιοφωνικούς παραγωγούς αλλά και όλους τους άλλους που δουλεύουν για να βγει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οπότε συνοψίζοντας αυτό που λατρεύω είναι ότι το ραδιόφωνο είναι μια ζωντανή, αληθινή παρέα κατ’ ουσίαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena D’ Angelo (@dangelo_eleni)

Μιλώντας σε ένα κορίτσι που ψάχνει να βρει το δρόμο του, ή τον τρόπο για να κάνει καριέρα, εκτός από τη σκληρή δουλειά, τι άλλο βοηθά στην ανέλιξη;

Το βασικό είναι να βρει αυτό που της ταιριάζει και που θα το αγαπάει με όλη της την δύναμη! Δεν χρειάζεται βιασύνη. Αυτό που θα ακολουθήσουμε επαγγελματικά δεν έρχεται απαραίτητα στα 18 μας χρόνια και κανένα μηχανογραφικό δεν μπορεί να το περιορίσει. Εάν το βρει λοιπόν, θα πρότεινα να μην βάλει παρωπίδες, να προσπαθεί να βελτιώνεται διαρκώς και να μην παρεκκλίνει από τον στόχο της! Last but not least (να και το proficiency!), να μην μπει σε σύγκριση με κανέναν άλλο πέρα από το ποια ήταν η ίδια χθες και να το ξεπεράσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena D’ Angelo (@dangelo_eleni)

Πώς οργανώνεσαι;

Είμαι control freak οπότε οι λίστες είναι οι καλύτερες μου φίλες! Λίστες για τα ψώνια, λίστες για τα tasks στην δουλειά, λίστες με θέματα που θα ήθελα να πω στην εκπομπή, λίστες –λίστες και πάλι λίστες!

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις περισσότερο;

Θα έλεγα «ύπνος» αλλά πάντα θυμάμαι την φράση της μαμάς μου που λέει ότι δεν χρειάζεται ύπνος- θα «κοιμηθούμε» μια κι έξω στο τέλος (μακαβρίλα ξερω!). Οπότε θα πω περισσότερα ταξίδια!

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

Το μοναδικό ίσως που με πειράζει, και αφορά έμμεσα την δουλειά μου, είναι όταν βλέπω ανθρώπους να αντιμετωπίζουν το ραδιόφωνο εντελώς επιφανειακά. Εννοώ κυρίως να μην σέβονται το αποτέλεσμα που φτάνει στους ακροατές ή να το βλέπουν σαν... χόμπυ ενώ δεν είναι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
16 / position1: 91 / position2: 1065
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb