ΥΓΕΙΑ

5 τρόποι για να κάνεις πιο δροσερό σeξ αυτό το καλοκαίρι

Γιατί η ζέστη είναι πολλές φορές ανασταλτικός παράγοντας
Από το NEWSROOM
5 τρόποι για να κάνεις πιο δροσερό σeξ αυτό το καλοκαίρι
@thebump.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H ζέστη και το καλοκαίρι αυξάνουν τη λίμπιντο και ξυπνούν τα πάθη. Η εpωτική μας διάθεση αυξάνεται αυτούς του μήνες, όπως αναφέρουν και οι επιστήμονες, αν και η σωματική επαφή δυσκολεύει, λόγω της ζέστης που μας κάνει να γινόμαστε μούσκεμα στον ιδρώτα.

Αλλά η υπερβολική ζέστη δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει από το να κάνουμε σeξ, οπότε πρέπει να βρούμε μερικά κόλπα για να μην λιώνουμε κατά τη διάρκεια της πράξης.

Στο πάτωμα

Η ζέστη μπορεί να μας διώξει από το κρεβάτι αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μερικά από τα πιο δροσερά σημεία του σπιτιού είναι οι κρύες του επιφάνειες, όπως ο πάγκος της κουζίνας, το πλυντήριο και πάνω απ’ όλα, το πάτωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπάνιο μαζί

Είναι ίσως το πιο προφανές μέρος. Που θα ήταν δροσερότερα αν όχι μέσα στη μπανιέρα όπου το κρύο νερό θα ρέει πάνω στα σώματα σας, ενώ θα προχωράτε στην εpωτική πράξη.

Μπορείτε να το κάνετε με η χωρίς διείσδυση. Είναι ένα από τα καλά του μέρους. Από στοματικό, μέχρι αυτοϊκανοποίηση, το σίγουρο ερίναι πως θα περάσετε καλά και δροσερά.

Βάλε λίγο πάγο ακόμα

Το παγάκι όταν ακουμπήσει στο σώμα μας προκαλεί μια νευρική πρώτη αντίδραση, αλλά ειδικά μέσα στη ζέστη, δεν είναι μόνο δροσερό αλλά και ερεθιστικό. Πρόκειται ίσως για το πιο δοκιμασμένο κόλπο για να δροσιστείς άμεσα, όταν η ζέστη σου προκαλεί δυσφορία και κίνδυνο κατάρρευσης.

Κάνε σeξ χωρίς να ακουμπάς πολύ

Όσο διαρκεί το καλοκαίρι και η ανυπόφορη ζέστη που το συνοδεύει κατά διαστήματα είναι καλύτερα να αφιερωθείς σε στάσεις στο σeξ που δεν απαιτούν ιδιαίτερη σωματική επαφή. Το doggy είναι μια από αυτές, όπως και το spooning, ή ακόμα και το ιεραποστολικό – yawning.

Φτιάξε το ιδανικό ερωτικό «κλίμα»

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ιδανική θερμοκρασία δωματίου, όπου το ανθρώπινο σώμα παραμένει σε εγρήγορση και δεν βιώνει δυσάρεστα συναισθήματα, είναι μεταξύ 18 και 21 βαθμών Κελσίου, ανεξαρτήτου εποχής.

Το ερωτικό κλίμα από την άλλη πρέπει να το φτιάξεις εσύ, και η θερμοκρασία είναι ένα από αυτά που πρέπει να συμπεριλάβεις. Βάλε σε κοντινή απόσταση έναν ανεμιστήρα ή ένα κλιματιστικό που θα ρυθμίσεις σε σωστή θερμοκρασία, και το ερωτικό κλίμα έχει δημιουργηθεί κατά το ήμισυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
12 / position1: 426 / position2: 693
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb