Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Το κορίτσι που δεν μπορεί να χαμογελάσει και η υπέροχη ιστορία του

Η Tayla γεννήθηκε με μια σπάνια ιατρική πάθηση

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΠΡ 05, 2022

Το κορίτσι που δεν μπορεί να χαμογελάσει και η υπέροχη ιστορία του

Η Tayla Clement, 24 ετών, θα καμαρώσει το πρόσωπό της να φιγουράρει σε καμπάνιες για να εμπνεύσει άλλους χάρη στο Zebedee Talent, ένα «επαναστατικό πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπεί άτομα με αναπηρίες, ορατές διαφορές, εναλλακτικές εμφανίσεις και ταλέντο LGBTQIA».

Η Παραολυμπιονίκης μοιράστηκε τα νέα στο Instagram. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη - θα γίνω για τους άλλους η ενδυνάμωση, η έμπνευση και η αλλαγή που χρειαζόμουν όταν ήμουν νεότερη, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο», έγραψε.

Η Clement γεννήθηκε με μια σπάνια ανίατη πάθηση που συμβαίνει στoν 1 στα 4 εκατομμύρια που ονομάζεται σύνδρομο Moebius, η οποία επηρεάζει τους μύες που ελέγχουν την έκφραση του προσώπου και την κίνηση των ματιών. Λόγω της ασυνήθιστης νευρολογικής διαταραχής, η Clement δεν μπορεί να χαμογελάσει και δεχόταν bullying σε όλη την παιδική της ηλικία.

Σε ηλικία 12 ετών, η Clement υποβλήθηκε σε μια «εγχείρηση χαμόγελου», στην οποία οι γιατροί μεταμόσχευσαν μαλακό ιστό από το μηρό της στο πρόσωπό της σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν το χαμόγελό της. Ωστόσο, η διαδικασία απέτυχε, αφήνοντας την Clement με πρησμένο και μελανιασμένο πρόσωπο. 

Η Clement μεγάλωσε παίζοντας αθλήματα και κολύμπι, αλλά τα παράτησε για κάποιο χρονικό διάστημα. Ώσπου επικοινώνησε μαζί της η Para Athletics της Νέας Ζηλανδίας και μπήκε ξανά στο παιχνίδι βγαίνοντας πρώτη σε πολλούς αγώνες στη σφαιροβολία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Girl Who Can’t Smile 🙃 (@taylaclement)
Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb