ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Ινέσσα είναι μοντέλο, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και σχεδιάστρια

Όταν λέμε multitasker εννοούμε ακριβώς αυτό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Ινέσσα είναι μοντέλο, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια  και σχεδιάστρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλήθεια σου λέμε. Η Ινέσσα Αζοΐδου είναι όλα όσα λέει ο τίτλος! Μοντέλο, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια  και σχεδιάστρια ρούχων! Πώς προλαβαίνει; Πώς βρέθηκε στην Κρήτη από τη Θεσσαλονίκη; Έχει στερηθεί κάτι λόγω του modelling; Και άλλες πολλές ερωτήσεις σε ένα power girl!

Ινέσσα μιλησέ μας για την έως τώρα πορεία σου για να σε γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Ταραχώδης θα έλεγα, αλλά και ευχάριστα περιπετειώδης. Ποτέ δεν είχα μόνο μια κατεύθυνση στην ζωή μου, όποτε έχω περάσει από διάφορα μονοπάτια. Ξεκίνησα με το blog μου το 2010 και μετέπειτα ακολούθησαν περιοδικό, sites, τηλεόραση, ραδιόφωνο, modeling , content creation στα social media και σχεδίαση ρούχων. Ο κοινός τους παράγοντας ήταν ότι ο κάθε τομέας ξεχωριστά την στιγμή που τον έκανα με γέμιζε 100% και ο ένας τομέας με τον άλλον ήρθαν σαν φυσική εξέλιξη.

Πώς βρέθηκες στην Κρήτη μιας και είσαι Θεσσαλονικιά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κρήτη είναι το ησυχαστήριο μου. Την ερωτεύτηκα τα καλοκαίρια που περνούσα εκεί. Η ζωή μου στη Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά επιβαρυμένη και είχα την ανάγκη για μια νέα αρχή με προτεραιότητα εμένα, την προσωπική μου ζωή, την ψυχική μου γαλήνη και πάνω από όλα τον χρόνο και τον χώρο να ξεκινήσω κάτι δικό μου.

Έτσι λοιπόν όταν ένιωσα ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου σε όσα ήθελα να κάνω στην αγαπημένη μου πόλη ήταν και η κατάλληλη στιγμή να κατέβω στην Κρήτη χωρίς απωθημένα και να ξεκινήσω το Dailyiness την σχεδιαστική μου εταιρεία ρούχων.

@inessa_azoidoy Ποιος είναι ο χρυσός κανόνας για το color blocking? #howto #fashion #style #colors #ootd #spring #tiktok #tiktokgreece #blogger #tutorial ♬ Apothimena - JiMBo & Demy & Chris Karr


Εργάζεσαι και ως μοντέλο! Είναι μια απαιτητική δουλειά για σένα; Εχεις ποτέ στερηθεί πράγματα εξαιτίας αυτής της δουλειάς;

Πλέον δουλεύω πολύ επιλεκτικά όσον αφορά το modeling. Αλλά εννοείται στο παρελθόν και ειδικά στην αρχή είχα στερηθεί αρκετά. Αρχικά τον προσωπικό χρόνο γιατί πηγαίνεις από casting σε casting για να κλείσεις δουλειές να σε μάθουν οι πελάτες, οι φωτογράφοι και γενικά οι άνθρωποι του χώρου. Έπειτα, προσέχεις την επιδερμίδα σου, τα μαλλιά σου να είναι πάντα υγιή και λαμπερά, τη διατροφή σου - δεν μπορώ να πω ότι εκεί βίωσα κάποια στέρηση απλά προσπαθούσα να μην ξεφεύγω ποτέ.

Και γενικότερα χρειάζεσαι γερό στομάχι γιατί πριν ξεκινήσεις να αποδεικνύεις τι είσαι και να αποκτάς ένα όνομα περνάς από πολλά όχι και σχόλια, τα οποία εννοείται μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογία σου αρνητικά. Χαίρομαι πάντως πολύ για το diversity που επικρατεί πλέον στον χώρο της μόδας και τα στερεότυπα που σπάνε.

Παρουσιάζεις το be., ένα μαγκαζίνο στην τηλεόραση της Κρήτης. Αν σου γινόταν μια πρόταση από άλλα κανάλια θα τη συζητούσες;

Ναι το be. είναι ένα πολύ φρέσκο magazino που είχα εδώ και πολλά χρόνια στο μυαλό μου σαν project όποτε νιώθω δίπλα χαρούμενη που έγινε πραγματικότητα. Με γρήγορη και ουσιαστική πληροφορία που ταιριάζει περισσότερο στο internet παρά στην τηλεόραση που ξέρουμε ως τώρα. Είμαι πάντα ανοιχτή σε νέες προτάσεις και ιδέες αρκεί να νιώθω ότι μπορώ να τις υποστηρίξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inessa, travel with style (@inessa_azoidoy)

Παράλληλα έχεις και τη δική σου συλλογή ρούχων! Πώς πάει αυτo και πώς αποφάσισες να το ξεκινήσεις;

Ευτυχώς δεν έχω κανένα παράπονο νιώθω ήδη αρκετή αγάπη από τον κόσμο και δεν έχουμε λάβει αρνητικά σχόλια ως τώρα που ήταν μεγάλη έκπληξη για το Dailyiness. Είναι μια εταιρεία που εστιάζει στην ποιότητα, στο slow fashion, στην παραγωγή στην Ελλάδα, στην ιδιαιτερότητα και σε σχέδια πρακτικά που θα μπορουν να υποστηρίξουν την κάθε γυναίκα από το πρωί ως το βράδυ. Και ταυτόχρονα με τις βασικές collection ανα σεζόν τρέχουν και limited travel συλλογές οι οποίες είναι χειροποίητες και παράγονται στις χώρες του εξωτερικού που επισκέπτομαι (συνήθως απο γυναίκες) και έχουν έντονη την ταυτότητα της κάθε χώρας.

Πού φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε μερικά χρόνια;

Δεν έχω ιδέα. Μου το φυλάω έκπληξη. Για τα μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι θέλω να είμαι υγιής για να μπορώ να εξελίσσομαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να μην σταματήσω να ταξιδεύω!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inessa, travel with style (@inessa_azoidoy)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 383 / position2: 927
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb