THINK

Η Sabita Thanwani εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της και έχασε τη ζωή της

Δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Sabita Thanwani εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της και έχασε τη ζωή της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας 22χρονος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας Sabita Thanwani, η οποία βρέθηκε νεκρή στο φοιτητικό της κατάλυμα στο Λονδίνο το Σάββατο (19 Μαρτίου).

Άλλη μια γυναικοκτονία. Ένα κορίτσι ερωτεύεται ένα αγόρι. Το αγόρι τη σκοτώνει. Είναι σχεδόν σαν να κάνουμε διαρκώς copy paste τις ιστορίες, με την ίδια εξέλιξη.

Ο Maher Maaroufe, ο οποίος ήταν σε σχέση με την Sabita αλλά δεν ήταν φοιτητής, έχει επίσης κατηγορηθεί για επίθεση σε υπάλληλο έκτακτης ανάγκης. Θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο.

Η Sabita, η οποία σπούδαζε ψυχολογία στο City του Πανεπιστημίου του Λονδίνου,  βρέθηκε με τραύματα στον αυχένα στο σπίτι της στο Clerkenwell το πρωί του Σαββάτου. Αστυνομία και γιατροί κλήθηκαν στο κατάλυμα στην οδό Sebastian λίγο μετά τις 5 το πρωί, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νεκροψία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (21 Μαρτίου) έδωσε την αιτία του θανάτου ως τραύμα από αιχμηρό τραύμα στον αυχένα. Οι ντετέκτιβ της Ειδικής Διοίκησης Εγκλημάτων της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ερευνούν και συνεχίζουν να παρέχουν υποστήριξη στην οικογένεια της Sabita, η οποία εξέδωσε δήλωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αποτίοντας φόρο τιμής στον 19χρονο.

Στη δήλωση, η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η οικογένεια περιγράφει τη Sabita ως ένα «φροντίζοντας και στοργικό άτομο» που είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Στη σύντομη ζωή της, βοήθησε τόσους πολλούς», ανέφερε η δήλωση. «Η Sabita  ήταν αγνή και δεν έβλεπε κακό σε κανέναν, γιατί δεν υπήρχε κακία στη δική της απίστευτη καρδιά. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγαπάμε ή να μας λείπει η όμορφη, αναντικατάστατη Sabita μας. Το κορίτσι που ήταν άγγελος στη γη είναι τώρα ένας άγγελος στον ουρανό».

«Μπορούμε μόνο να προσευχηθούμε να πάρουμε μαθήματα και με κάποιο τρόπο, να έρθει μια μέρα που τα κορίτσια και οι γυναίκες θα είναι ασφαλείς»

Συνέχισε: "Μπορούμε μόνο να προσευχηθούμε ώστε να ληφθούν μαθήματα και ότι με κάποιο τρόπο, θα έρθει μια μέρα που τα κορίτσια και οι γυναίκες θα είναι ασφαλείς. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ευχαριστήσουμε αρκετά την αστυνομία για την αφοσίωσή της και την ακούραστη δουλειά της στην εξεύρεση δικαιοσύνης για τη Sabita μας. Μέσα από την καρδιά μας, ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξή τους".

Μετά τη σύλληψη του Maaroufe, η ντετέκτιβ επικεφαλής επιθεωρητής Linda Bradley, η οποία ηγείται της έρευνας, είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη δημοσιοποίηση και την κοινοποίηση της έκκλησής μας για τον εντοπισμό του Maaroufe.

«Η οικογένεια της Sabita έχει ενημερωθεί με αυτήν την εξέλιξη και συνεχίζει να υποστηρίζεται από ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς. Τα θερμά μας συλλυπητήρια είναι μαζί τους. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτήν την απερίγραπτα καταστροφική στιγμή για αυτούς, καθώς συμβιβάζονται με τη δολοφονία της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 344 / position2: 852
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb