THINK

Λόγια διάσημων γυναικών που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο savage από ποτέ

Είναι περήφανες που είναι γυναίκες και θέλουν να κάνεις και εσύ το ίδιο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Λόγια διάσημων γυναικών που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο savage από ποτέ
Photo via Female Artists

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτές οι διάσημες κυρίες, είναι άκρως περήφανες που είναι γυναίκες και έχουν βάλει βασικό τους στόχο να μπορέσουν να κάνουν και τον κόσμο, ένα μέρος που θα εκτιμήσει και θα βάλει στη θέση που ανήκει, το φύλο τους. Για αυτό και μέσα από το βήμα τους, καλούν και όλες τις υπόλοιπες να συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα και τους υπενθυμίζουν πόσο τυχερές και υπέροχες είναι, απλά και μόνο λόγω της ύπαρξης τους.

«Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να πετύχουμε ως γυναίκες.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Michelle Obama

«Υπάρχει κάτι τόσο ξεχωριστό για μια γυναίκα που κυριαρχεί στον κόσμο των ανδρών. Χρειάζεται κάποια χάρη, δύναμη, ευφυΐα, αφοβία και το νεύρο για να μην πάρεις ποτέ το όχι για απάντηση.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Rihanna

«Στις στιγμές αμφιβολίας μου, είπα στον εαυτό μου σταθερά – αν όχι εγώ, ποιος; Αν όχι τώρα, πότε; Εάν έχετε παρόμοιες αμφιβολίες όταν σας παρουσιάζονται ευκαιρίες, ελπίζω ότι αυτά τα λόγια μπορεί να είναι χρήσιμα.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Watson (@emmawatson)

Emma Watson

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικές είναι οι γυναίκες, όλοι φαίνεται να μοιραζόμαστε την ενοχή ότι δεν κάνουμε αρκετά. Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι όσο κάνεις το καλύτερο δυνατό, είναι περισσότερο από αρκετό.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Jessica Alba

«Αυτή είναι η ελπίδα μου: Εάν είστε στην πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία της τεχνολογίας ή εργάζεστε ως επιχειρηματίας ή δάσκαλος ή οικοδόμος ή φροντιστής, γνωρίζετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Προτρέπω τον καθένα από εσάς να αναρωτηθείτε: Τι κάνουμε τώρα; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Τι είναι στη ζωή που πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε; Ή τι είναι αυτό που οι άνθρωποι είπαν ότι δεν μπορείτε να κάνετε; Δεν θα ήταν πολύ ωραίο να αποδείξετε κάνουν όλοι λάθος; Γιατί πιστεύω ότι η φιλοδοξία δεν είναι μια βρώμικη λέξη. Είναι απλώς να πιστεύεις στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Φανταστείτε το εξής: Τι θα συνέβαινε αν ήμασταν όλοι αρκετά γενναίοι για να είμαστε λίγο πιο φιλόδοξοι; Νομίζω ότι ο κόσμος θα άλλαζε.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reesse Witherspoon

«Πρέπει να διδάξουμε στα αγόρια μας τους κανόνες της ισότητας και του σεβασμού, έτσι ώστε καθώς μεγαλώνουν η ισότητα των φύλων να γίνει ένας φυσικός τρόπος ζωής. Και πρέπει να μάθουμε στα κορίτσια μας ότι μπορούν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Beyonce

«Για μένα, το "σeξι" είναι ένα είδος ομορφιάς, ένα είδος αυτοέκφρασης, ένα είδος που πρέπει να γιορτάζεται, ένα υπέροχο θηλυκό. Γιατί το υπονοούμενο πρέπει να είναι ότι το σeξ είναι ένα πράγμα από το οποίο πρέπει να πάρουν οι άντρες οι γυναίκες και οι γυναίκες τα παρατάνε;»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Rajtakowski

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 2423 / position2: 6704
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb