THINK

Η influencer που διαφέρει από όσα έχεις δει εκεί έξω στον κόσμο των gamers

Μια μέρα στη ζωή μιας gaming influencer
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η influencer που διαφέρει από όσα έχεις δει εκεί έξω στον κόσμο των gamers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kennedy Rose θέλει όλοι όσοι επισκέπτονται τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της να αισθάνονται άνετα.

To feed της είναι όλο σε γήινες αποχρώσεις και βλέπουμε ωραία αισθητική, απαλά χρώματα, αναμμένα κεριά, πλεκτές κουβέρτες κλπ. Θα νόμιζες πως είναι διακοσμήτρια, lifestyle content vreator η κάτι παρόμοιο.

Από τον Μάρτιο του 2020, η Rose, 25 ετών, έχει δημιουργήσει τους ακόλουθους αυτοαποκαλούμενους «cozy gamers», οι οποίοι συντονίζονται στις εβδομαδιαίες ροές της στο Twitch για να την παρακολουθούν να παίζει βιντεοπαιχνίδια όπως το Stardew Valley, το Spiritfarer και το Animal Crossing, συνήθως με μια κούπα ζεστή σοκολάτα ή άλλο ανακουφιστικό ρόφημα.

@cozy.games Set the tone for a cozy day ft. some warmth from my @Gantri Arintzea light✨🤎 #gantriathome #cozysetup #cozydesk #earthtonedsetup ♬ Fallen Down - 3000m

Η παίκτρια με έδρα την Καλιφόρνια ξεκίνησε για πρώτη φορά το κανάλι της ως δευτεροετής φοιτήτρια της Νομικής και ξεκίνησε το streaming ως μέσο αυτοέκφρασης.

«Απλώς δεν είδα πολλούς παίκτες με τη συγκεκριμένη αισθητική, εκτός από το Instagram, όπου υπήρχε ένα πολύ μικρό, εξειδικευμένο πλήθος», λέει στο Bustle. Το πρώτο της βίντεο TikTok, που καλεί όποιον «λατρεύει να παίζει βιντεοπαιχνίδια αλλά δεν συνδέεται με την τυπική ατμόσφαιρα των παικτών» να έρθει να παίξει μαζί της στο διαδίκτυο, έχει συγκεντρώσει πάνω από 400.000 προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είδε τον λογαριασμό της να ανεβαίνει ανέβασε, αποκτώντας σχεδόν 40.000 ακόλουθους σε δύο εβδομάδες. Σήμερα, η Rose είναι δικηγόρος πλήρους απασχόλησης, αλλά ξοδεύει περίπου 12 ώρες την εβδομάδα δημιουργώντας περιεχόμενο για τους 200.000 και πλέον ακολούθους της και συνεργάζεται με brands.

Πώς πάει μια Κυριακή της; Kάπως έτσι...

Νωρίς το πρωί, προσπαθώ να κάνω μια προπόνηση στο Peloton, αλλά αντ 'αυτού κάνω γιόγκα. Μετά, κατεβαίνω και φτιάχνω το καθημερινό μου τοστ με αβοκάντο, δεν μπορώ να ξεκινήσω τη μέρα μου χωρίς αυτό. Το τρώω πάντα με τσάι από βότανα και νερό και προσπαθώ να ενσωματώσω κάποιες βιταμίνες τελευταία. Ξεκινάω να προγραμματίζω το content μου. Κάνω το σενάριο ορισμένων βίντεο YouTube και τα κινηματογραφώ, καθώς επίσης κινηματογραφώ και επεξεργάζομαι μερικά TikToks. Στη συνέχεια, αρχίζω να επεξεργάζομαι παρτίδες φωτογραφιών για το Instagram μου. Προσκαλώ τους ακόλουθούς μου να παρακολουθήσουν το μισάωρο playthrough του Stardew Valley. Παίρνω το μεσημεριανό μου, αφού θα κάνω streaming.

Αρχίζω να προετοιμάζομαι για το stream, παρόλο που δεν ξεκινάω για άλλη μιάμιση ώρα, γιατί έχω μάθει ότι είναι ακριβώς πόσος χρόνος μου παίρνει για να κάνω ντους, να φτιάξω τα μαλλιά και το μακιγιάζ μου και να βεβαιωθώ ότι όλη η τεχνολογία μου έχει στηθεί.

Μου αρέσει να διασκεδάζω λίγο με το μακιγιάζ μου για streaming, οπότε βάζω διασκεδαστικά χρώματα σκιάς ματιών. Ανάβω τα κεριά μου και φροντίζω να φαίνονται όλα καθαρά, ωραία και καλά και μετά ποστάρω άλλη μια υπενθύμιση στους ακόλουθούς μου για να συμμετάσχουν.

Συνήθως βγαίνω από τη ροή κοντά στις 6 μ.μ. και να φτιάξω ένα γρήγορο δείπνο. Είμαι πολύ κακός στο να ταΐζω τον εαυτό μου, οπότε τα δείπνα μου είναι συνήθως κάτι ανόητο, όπως τα μίνι κορντόγκ.

6:30 μ.μ.: Η κοινότητά μου και εγώ ξεκινάμε παιχνίδια στο Discord μας, έναν server που επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε ομάδες και να παίζουν μαζί και καταλήγουν απλώς να μιλάνε και να προλαβαίνουν. Συνήθως θα το κάνουμε αυτό μέχρι τις 8:30 μ.μ., αλλά μερικές φορές μιλάμε και όλο το βράδυ. 

@cozy.games it’s not a proper reset without some mood lighting @gantridesigns 😌 #gantriathome #resetday #cleantok #cozyathome ♬ Ghibli-style nostalgic waltz(806744) - MaSssuguMusic

9 μ.μ.: Κλείνω τα πάντα, αποσυνδέομαι και ξεκινάω τη νυχτερινή μου ρουτίνα περιποίησης δέρματος και σώματος. Τα προϊόντα KraveBeauty αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της ρουτίνας μου σε αυτό το σημείο και μου αρέσει να βάζω λοσιόν και body mist πριν τον ύπνο για να νιώθω άνετα και περιποιημένα. Ετοιμάζω άλλο ένα φλιτζάνι τσάι, σέρνομαι στο κρεβάτι και παρακολουθώ τα ιστορικά βίντεο του Five Nights at Freddy μέχρι να με πάρει ο ύπνος...

@cozy.games i will never part with these things🐮🤎 #cozygamer #cozygame #cozygames #cozydesk #cozydesksetup #cozygamersetup #cozygaming #cozygameraccessories ♬ original sound - bigzitti
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
10 / position1: 326 / position2: 2297
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb