THINK

Η Charli D’Amelio αρνείται να σβήσει την ακμή από τα post της

Η διάσημη περσόνα των social media αρνείται να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες της
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η Charli D’Amelio αρνείται να σβήσει την ακμή από τα post της
Photo via Seventeen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Charli D'Amelio είναι ένα mega idol των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με  136.800.000 ακόλουθους στο TikTok. Έτσι, μπορεί να είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι είναι ακόμα μόλις 17 ετών και αντιμετωπίζει τις ίδιες δερματικές ατέλειες και εξάρσεις ακμής, όπως πολλοί άλλοι έφηβοι.

Πριν από κάποιες ημέρες, η δημοσιογράφος Kat Tenbarge δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της Charli χωρίς μακιγιάζ στο Twitter. Οι selfies που η Charli είχε συμπεριλάβει σεμια συλλογή φωτογραφιών σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, δείχνουν τα πολλά σπυράκια γύρω από το στόμα και το πηγούνι της. «Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο που η Charli D'Amelio δεν διορθώνει την ακμή της!!», έγραψε η Kat στο tweet της.

Την επόμενη μέρα, η Charli απάντησε στην ανάρτηση της Kat και εξήγησε γιατί δεν κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της: «Μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω άνετα με το δέρμα μου, αλλά έτσι μοιλαζω πραγματικά και το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος για να με βοηθήσει να έχω αυτοπεποίθηση και να μάθω να αγαπώ κάθε «ατέλεια» μου, αλλά η καθεμία με κάνει μοναδική και ξεχωριστή με τον δικό μου τρόπο», έγραψε.

Οι θαυμαστές της Charli εννοείται ότι την αποθέωσαν στα social media. «Charli, σε ευχαριστούμε πολύ που είσαι τόσο αληθινή μαζί μας και μας ενημερώνεις ότι είναι φυσιολογικό να έχεις ακμή και όχι ελάττωμα! ilysm 🤍», έγραψε ένας χρήστης.

«Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα Charlo», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής της.

Η Charli έχει μιλήσει στο παρελθόν για την μάζη της με την ακμή. Τον Φεβρουάριο του 2021, δημοσίευσε ένα Instagram Story για να παρουσιάσει ένα πρόσφατο ξεσπάσμα των σπυριών της και να υπενθυμίσει στους ακολούθους της ότι αυτά τα ελαττώματα είναι συνηθισμένα και κοινά σε όλους: «Αν και με βλέπετε συνήθως έχω με καθαρό δέρμα, αντιμετωπίζω ακόμα θέματα με την ακμή. Είμαι έφηβη, οπότε είτε είναι από το στρες, είτε από την περίοδό μου, είναι απολύτως φυσιολογικό να μην έχω τέλειο δέρμα και ήθελα να σας δείξω αυτή την πλευρά των πραγμάτων, αντί για τις τέλειες στιγμές μόνο», έγραψε για τον Just Jared Jr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 2312 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb