THINK

Το φλερτ των Ρώσων στρατιωτών στις Ουκρανές στο Tinder

Από τη Ρωσία με λαγνεία για τα κορίτσια του Χάρκοβο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το φλερτ των Ρώσων στρατιωτών στις Ουκρανές στο Tinder

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ρώσοι στρατιώτες βομβάρδισαν με μηνύματα γυναίκες στο Tinder στην άλλη πλευρά των συνόρων, σύμφωνα με τη Sun.

Η εφαρμογή της Dasha Synelnikova γέμισε με μηνύματα από στρατιώτες που ονομάζονταν Andrei, Alexander, Gregory, Michail και "Black" περίπου 20 μίλια μακριά.

«Ζω πραγματικά στο Κίεβο, αλλά άλλαξα τις ρυθμίσεις τοποθεσίας μου να δείχνουν  Χάρκοβο αφού ένας φίλος μου είπε ότι υπήρχαν Ρώσοι στρατιώτες σε όλο το Tinder για να δω τι θα γίνει», είπε στο πρακτορείο η Synelnikova, μια 33χρονη παραγωγός βίντεο.

Πολλοί επίδοξοι αντάρτες φέρεται να φλέρταραν με την προδοσία καθώς έδιναν τις στρατιωτικές τους θέσεις ενώ οι δυνάμεις που συγκεντρώνονταν βόρεια του Χάρκοβο προετοιμάζονταν για μια επικείμενη επίθεση, σύμφωνα με αξιωματούχους των ουκρανικών στρατιωτικών πληροφοριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ένας μυώδης άντρας πόζαρε προσπαθώντας να φανεί σeξι στο κρεβάτι ποζάροντας με το πιστόλι του. Ένας άλλος ήταν με πλήρη ρωσικό εξοπλισμό μάχης και άλλοι απλώς επιδεικνύονταν με τα ριγέ γιλέκα τους», είπε η Synelnikova στη βρετανική εφημερίδα.

«Δεν βρήκα κανένα από αυτά ελκυστικό και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να κοιμηθώ με τον εχθρό. Έκανα slide left για να τους απορρίψω, αλλά ήταν τόσοι πολλοί που μου έκανε εντύπωση και αντάλλαξα μηνύματα», συνέχισε η Ουκρανή.

«Ήταν αστείο αλλά και τρομακτικό ταυτόχρονα, γνωρίζοντας ότι ήταν τόσο κοντά».

Αντάλλαξε μηνύματα με τον Αντρέι, 31 ετών, οι φωτογραφίες του οποίου τον έδειχναν να κρατά το τουφέκι Καλάσνικοφ με πλήρη εξοπλισμό μάχης και κράνος, ανέφερε η έκθεση. Η Ουκρανή ανέφερε τις αλληλεπιδράσεις τους με τους στρατιώτες, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες τους στην εφαρμογή τους έδειχναν να κρατούν τα τουφέκια τους σε μια selfie.

Πολλές Ουκρανές τις προηγούμενες μέρες πάντως ανέφεραν τις αλληλεπιδράσεις τους με στρατιώτες, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες τους στην εφαρμογή τους έδειχναν να κρατούν τα τουφέκια τους.

Όταν η Dasha ρώτησε έναν εξ'αυτών αν είχε «σχέδια να την επισκεφθεί», ο στρατιώτης το έπαιξε ψύχραιμα και είπε ότι δεν του επέτρεψαν να εισέλθει στη χώρα από την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

Όταν εκείνη τον πίεσε να της απαντήσει για το αν ήταν στρατιώτης, ο Andrei μοιράστηκε ένα ανόητο GIF. Ένας άλλος τύπος στο Tinder ήλπιζε ότι η Dasha θα μαγευόταν από την κατασκοπεία καθώς της είπε ότι εργαζόταν στο «Υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

Το φλερτ σταμάτησε την ώρα που διατάχθηκε στα ρωσικά στρατεύματα να κλείσουν τα τηλέφωνά τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
11 / position1: 277 / position2: 806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb