ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι τρεις πιο συνηθισμένοι λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει σeξ

Δεν είναι σπάνιο και διορθώνεται με λίγη θέληση
Από το NEWSROOM
Οι τρεις πιο συνηθισμένοι λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει σeξ
@opkirilka via Twenty20

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σeξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια μιας σχέσης. Αλλά υπάρχουν κάποια χρονικά διαστήματα, που τα ζευγάρια απομακρύνονται από το σeξ και περνούν πολλές μέρες ή ακόμα και εβδομάδες που δεν συνευρίσκεται εpωτικά.

Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι πολλοί. Οι πιο συνηθισμένοι είναι οι τρεις παρακάτω:

Στρες

Εξωτερικοί παράγοντες δεν αφήνουν το σώμα σας να νιώσει και να αισθανθεί. Γι’ αυτό, αντί να χαλαρώνετε, συσσωρεύεται ένταση και πίεση. Μια λύση είναι να απομακρύνετε όσο μπορείτε τις αρνητικές σκέψεις και να μείνετε όσο το δυνατόν πιο μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές, όπως το κινητό, που ίσως να σας επηρεάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εικόνα του σώματος

Ειδικά οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες, βομβαρδίζονται καθημερινά με εικόνες σώματος που έχουν προκύψει μέσω της πλαστικής χειρουργικής ή βλέποντας διάφορα πρότυπα στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι εικόνες αυτές παρουσιάζονται ως ιδανικές και έτσι είναι εύκολο κάποιος/α να αισθανθεί ανασφαλής με το σώμα του/της. Πολλοί αποφεύγουν να συνευρεθούν εpωτικά με τον/την σύντροφό τους γι’ αυτόν τον λόγο και μια άμεση λύση θα ήταν αναδείξετε τα μέρη του σώματός σας με τα οποία εσείς αισθάνεστε καλά.

Κούραση

Αν εργάζεστε όλη την ημέρα, όπως πολλοί πλέον, το σeξ μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε το βράδυ. Μια λύση είναι να σταματήσετε να σκέφτεστε ότι το σeξ γίνεται μόνο τη νύχτα. Το πρωινό σeξ είναι εξίσου απολαυστικό, αλλά μπορείτε να κάνετε κάποια ώρα που σας βολεύει. Μπορεί να μην κάνετε τόσο σeξ όσο στην αρχή της σχέσης, αλλά θα βρείτε ξανά τη χαμένη οικειότητα και η σχέση θα γίνει καλύτερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 360 / position2: 708
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb