Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Οι New York Yankees μόλις προσέλαβαν την πρώτη γυναίκα μάνατζερ

«Βλέπω την πορεία μου ως πλεονέκτημα»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 11, 2022

Οι New York Yankees μόλις προσέλαβαν την πρώτη γυναίκα μάνατζερ

Η Rachel Balkovec μόλις έγραψε ιστορία στον αθλητισμό

Στις 10 Ιανουαρίου, η MLB (Major League Baseball) ανακοίνωσε ότι οι New York Yankees προσέλαβαν την 34χρονη Balkovec για να διαχειριστεί τη θυγατρική της, Low-A affiliate, στο μικρό πρωτάθλημα Low-A, τους Tampa Tarpons, καθιστώντας την, την πρώτη γυναίκα προπονήτρια στην ιστορία του μπέιζμπολ θυγατρικών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Balkovec (@rachel.balkovec)

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ανερχόμενο αστέρι του επαγγελματικού μπέιζμπολ σπάει τα καλούπια στο άθλημα.

Το 2019, η Balkovec έγινε η πρώτη γυναίκα προπονήτρια πλήρους απασχόλησης όταν προσλήφθηκε για την ομάδα Florida Complex League των New York Yankees. Σύμφωνα με το MLB.com, έχει μια δεκαετία εμπειρίας στο μπέιζμπολ και προπονούσε για την Αυστραλιανή Λίγκα Μπέιζμπολ, ενώ η σεζόν του μπέιζμπολ της Minor League ακυρώθηκε το 2020 λόγω του COVID-19.

Μετά την ανακοίνωση, οι χρήστες του Twitter έδιναν τα συγχαρητήριά τους.

Το 2019, η Balkovec είπε στο Associated Press ότι θεωρεί ότι το ταξίδι της ως γυναίκα στον ανδροκρατούμενο κόσμο του μπέιζμπολ είναι «πλεονέκτημα».

«Βλέπω την πορεία μου ως πλεονέκτημα», είπε τότε. «Έπρεπε να κάνω πιθανώς πολύ περισσότερα από έναν άντρα, αλλά μου αρέσει γιατί είμαι πολύ πιο προετοιμασμένη για τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσω».

Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb