ENTERTAINMENT

H πασίγνωστη wellness influencer που συνελήφθη για απάτη 1 εκατ. ευρώ

Η απάτη στη διαδικτυακή της επιχείρηση Sporteluxe
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H πασίγνωστη wellness influencer που συνελήφθη για απάτη 1 εκατ. ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λαμπερό μοντέλο και influencer Bianca Cheah συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για δύο απάτες αφού φέρεται να εξαπάτησε επενδυτές και τους πήρε συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η influencer, η οποία έχει 1,3 εκατομμύρια οπαδούς, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η Herald Sun ανέφερε ότι η Bianca κατηγορείται ότι παραπλάνησε τους επενδυτές στη διαδικτυακή της επιχείρηση Sporteluxe, ένα αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση έως και δύο ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca May Cheah (@biancamaycheah)

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύλληψη της έρχεται μετά από έρευνα για απάτη που ξεκίνησε το 2019 η αστυνομία της NSW εναντίον της και του συζύγου της, Simon Chalmers, από τον οποίο είναι πλέον χωρισμένη.

Η έρευνα φέρεται να ξεκίνησε μετά από αγωγή που ασκήθηκε το 2018 από επενδυτές που είχαν διαθέσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια AUD στην επιχείρηση ψηφιακού μάρκετινγκ Sporteluxe του τότε ζευγαριού. Οι επενδυτές υποστήριξαν ότι τα στοιχεία εσόδων που αποδίδονταν ήταν ψεύτικα.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας διαπίστωσε ότι το ζευγάρι παραβίασε τον αυστραλιανό νόμο καταναλωτών κάνοντας παραπλανητική συμπεριφορά και τους διατάχθηκε να επιστρέψουν τα χρήματα. Δεν έχουν πληρώσει ακόμη ούτε ένα δολάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο πριν τη σύλληψή της αυτή την εβδομάδα, η Bianca ισχυρίστηκε ότι θα έκανε ένα βήμα πίσω, και πως θα απουσίαζε από το Instagram για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

«Γιατί δεν κάνω τόσο πολλές αναρτήσεις στο Instagram; Για να απαντήσω στην ερώτησή σας… αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, απλώς επέλεξα να είμαι πιο παρούσα στην καθημερινότητά μου με τον αγαπημένο μου Olly», έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca May Cheah (@biancamaycheah)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2631 / position2: 3168
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb