THINK

Γιατί στο παλάτι φοβόντουσαν πως η Kate Middleton θα έχει την κατάληξη της Diana;

Η προσπάθεια του πρίγκιπα William

Γιατί στο παλάτι φοβόντουσαν πως η Kate Middleton θα έχει την κατάληξη της Diana;
@dukeandduchessofcambridge / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει σίγουρα τα πλεονεκτήματά του, όπως η παραμυθένια ζωή αλλά και τα μειονεκτήματα του, όπως το τέλος της προσωπικής ζωής, την ουρά των παπαράτσι και την απομόνωση από κάθε είδους κανονική ζωή.

Η πριγκίπισσα Diana και η Meghan Markle δεν άντεξαν αυτή την πίεση αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Kate Middleton παρέμεινε και υπομένει στωικά κάθε αρνητική πτυχή των καθηκόντων της.

Η Kate είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά σύμφωνα με βασιλικές πηγές, κάποτε υπήρχαν φόβοι ότι θα ακολουθούσε την ίδια διαδρομή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μάλιστα, οι πηγές αναφέρουν ότι το παλάτι ήταν αποφασισμένο να μην επαναληφθεί η κατάσταση της Diana, όπου η νύφη που παντρεύτηκε στην οικογένεια, χώρισε και έφυγε από αυτή.

«Νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση στο παλάτι ότι θέλουν να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος και δεν ήθελαν μια βασιλική νύφη που να αισθάνεται απομονωμένη, μοναχική και αποκομμένη από την οικογένειά της», η βασιλική σχολιαστής Katie Nicholl εξηγεί στο ντοκιμαντέρ του ITV, Kate: The Making of a Modern Queen. «Επειδή αυτό είχε ξαναγίνει και δεν ήθελαν να επαναληφθεί η ιστορία της Diana».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Και συνέχισε: «Έτσι, σίγουρα πιστεύω ότι οι αυλικοί ήταν αποφασισμένοι ότι η Κέιτ έπρεπε να παντρευτεί στην οικογένεια νιώθοντας όσο πιο άνετα γίνεται. Και απλά δεν νομίζω ότι ο William επρόκειτο να ρισκάρει, να χάσει την αγαπημένη του. Έχει πολύ στενή σχέση με τους γονείς της Kate, τον Michael και την Carole, επομένως δεν ήθελε να παραγκωνιστούν μόλις η Kate παντρευτεί και ζήσει με την βασιλική οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 447 / position2: 828
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb