THINK

Το ηχηρό μήνυμα του Παναιτωλικού για τις γυναικοκτονίες: Πες την με το όνομά της

«Ούτε μία λιγότερη»

Δημοσίευση ΔΕΚ 20, 2021
Το ηχηρό μήνυμα του Παναιτωλικού για τις γυναικοκτονίες: Πες την με το όνομά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παναιτωλικός έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τις γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί, ιδίως φέτος, στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου (18/12) με τον Ατρόμητο, οι παίκτες του συλλόγου μαζί με την ομάδα «Παρούσες» φόρεσαν φανέλες με το μήνυμα «Ούτε μια λιγότερη», αναφερόμενοι στα θύματα των γυναικοκτονιών.

Επίσης, στον αγωνιστικό χώρο τοποθετήθηκε και ένα πανό το οποίο έγραφε «Πες την με το όνομά της: Γυναικοκτονία», ενώ οι παίκτες και των δυο ομάδων κρατούσαν πλακάτ με τη λέξη «Απούσα».

Όπως είχε αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ επρόκειτο για μία «συμβολική δράση για τη γυναικοκτονία και την έμφυλη βία, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των φιλάθλων και της κοινωνίας γενικότερα κατά των φαινομένων αυτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «Παρούσες» είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2021, ενώ έχει και σελίδα στο Facebook, όπου υπογραμμίζει πως «στόχος μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην ευαισθητοποίηση και στην αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου και να ενημερώσουμε στο μέτρο και στον βαθμό που μπορούμε για αυτό το μείζονος σημασίας ζήτημα όχι μόνο με λόγια, αλλά και με δράσεις».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 417 / position2: 953
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb