ENTERTAINMENT

Πώς θα γιορτάσει η βασιλική οικογένεια τα Χριστούγεννα φέτος;

Είναι πολύ άρρωστη η Βασίλισσα Ελισάβετ για να γιορτάσει;

Πώς θα γιορτάσει η βασιλική οικογένεια τα Χριστούγεννα φέτος;
@theroyalfamily / Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες διακοπές έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια για την Βασίλισσα Ελισάβετ και την βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, το 2020, η Βασίλισσα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις ετήσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της με την οικογένειά της, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Αντίθετα, αυτή και ο εκλιπών σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, γιόρτασαν μόνοι τους με το προσωπικό τους στο Κάστρο του Windsor, όπου είχαν τεθεί σε καραντίνα για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Δυστυχώς, φέτος παρά την ύπαρξη εμβολίων τα πράγματα δεν έχουν επιστρέψει στα προπανδημικά επίπεδα. Για τη Βασίλισσα Ελισάβετ όμως, θα διαφέρουν και για έναν ακόμα λόγο από τα περσυνά. Φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο σε ηλικία 99 ετών.

Επιπλέον, η μεγαλειότητά της αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα υγείας αφού νοσηλεύτηκε τον Νοέμβριο και ακύρωσε πολλές από τις δημόσιες εμφανίσεις της, φοβούμενη για την υγεία της, όπως αναφέρουν οι New York Times.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βασίλισσα ήταν αποφασισμένη να γιορτάσει τις διακοπές με την οικογένειά της το 2021 και ήτανέτοιμη να φιλοξενήσει τους αγαπημένους της, συνεχίζοντας τις εορταστικές παραδόσεις, παρά τη νέα παραλλαγή του ιού COVID-19.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Δεν θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο γεύμα

Παρόλο που η βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα ανώτερα στελέχη της βασιλικής οικογένειας έχουν τις ανησυχίες τους για την πανδημία, η προφύλαξη και ο εμβολιασμός είναι τα όπλα τους για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

«Η Βασίλισσα Ελισάβετ προς το παρόν προχωρά με το πλάνο, αλλά προφανώς θα είναι υπό εξέταση μέχρι την τελευταία στιγμή», είχε δηλώσει μια πηγή στη The Sun.

Το σχέδιο είναι η Βασίλισσα να διοργανώσει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γεύμα της την επόμενη εβδομάδα. Καλεσμένοι θα ήταν περίπου 50 μέλη της βασιλικής οικογένειας και η εκδήλωση θα λάμβανε χώρα στην οικεία της Ελισσάβετ, στο Κάστρο του Windsor.

Το μεσημεριανό γεύμα ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στα Ανάκτορα του Buckingham. Ωστόσο, λόγω των πρόσφατων προβλημάτων υγείας της Βασίλισσας, η τοποθεσία μεταφέρθηκε στο κάστρο.

«Είναι το κάστρο του Windsor, οπότε θα είναι πολύ εύκολο να αποστασιοποιηθεί κοινωνικά εάν χρειαστεί», πρόσθεσε η πηγή της The Sun. «Όλοι πρέπει να ενεργήσουν με υπευθυνότητα και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά προς το παρόν όλα έτοιμα για την Τρίτη».

Ωστόσο, η μετάλλαξη Όμικρον ανέλαβε όλα αυτά τα εορταστικά σχέδια. «Το οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα δεν θα πραγματοποιηθεί. Η απόφαση αυτή είναι προληπτική καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι αν πραγματοποιηθεί θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια υπερβολικά πολλών ανθρώπων για τις γιορτές», ανακοινώθηκε».

Tι συνηθίζει να κάνει η Βασιλική οικογένεια τα Χριστούγεννα;

Κάθε Δεκέμβριο οι Windsor πραγματοποιούν ένα ετήσιο ταξίδι στο Queen's Sandringham Estate, όπου γιορτάζουν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και ποδόσφαιρο, και παραθέτουν δεξιώσεις. Τιμούν ακόμη και τη γερμανική κληρονομιά τους κάθε χρόνο παίζοντας ανταλλαγή δώρων με τα γερμανικά έθιμα, ενώ παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις από πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις - ιδιαίτερα στις γιορτές, κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν τους σκοπούς που είναι πιο κοντά στην καρδιά τους, διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικα πάρτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 510 / position2: 1059
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb