PINKMAS WELLNESS

Το μέρος που θα θέλουν να βρεθούν όλοι όσοι αγαπούν την ταινία του Grinch

Πώς να μείνετε σε μια πραγματική σπηλιά όπως αυτή του Grinch
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το μέρος που θα θέλουν να βρεθούν όλοι όσοι αγαπούν την ταινία του Grinch
Collage

Καλώντας όλους τους Whos! Aυτή είναι η ευκαιρία σας να μείνετε στην ίδια τη σπηλιά του Grinch για τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάξει το μόνο που μένει είναι να ταξιδέψετε ως την Αμερική - ψιλά γράμματα - να ανεβείται ψηλά σε ένα βουνό στο Μπόλντερ της Γιούτα, και εκεί θα δείτε έναν χριστουγεννιάτικο παράδεισο που θα αγαπήσουν οι μικροί και μπορούν να εξερευνήσουν οι μεγάλοι.

Κάθε δωμάτιο είναι βασισμένο στο αρχικό σπίτι του Grinch από το εμβληματικό βιβλίο του Dr. Seuss "How the Grinch Stole Christmas!" — και τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές που ενέπνευσε.

Το βιβλίο του 1957 για έναν γκρινιάρη ερημίτη που ζει στα περίχωρα της πόλης - όπου σκαρφίζεται ένα σχέδιο να κλέψει τα Χριστούγεννα από τους Whos of Whoville - έχει δημιουργήσει, κυρίως την ταινία μεγάλου μήκους του 2000 με τον Jim Carey.

To σπίτι που μοιάζει με σπηλιά, στην πλαγιά ενός τεράστιου πέτρινου βουνού, θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση μεταξύ 13 και 27 Δεκεμβρίου με μόνο 19,57 δολάρια τη βραδιά - για να τιμήσει τη χρονιά που πρωτοκυκλοφόρησε το βιβλίο (το 1957).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση για το σπήλαιο του Grinch στο Vacasa.com από τις 3 Δεκεμβρίου. Η Vacasa συνεργάστηκε με την Dr. Seuss Enterprises για να ζωντανέψει αυτή την εμπειρία. Δεν μπορείτε να πάτε στη Βόρεια Αμερική; Μπορείτε να εξερευνήσετε το σπίτι του Grinch μέσω μιας τρισδιάστατης περιήγησης στο site.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να εντοπίσουν μερικά από τα gadget του Grinch σε όλο το σπίτι, όπως την μηχανή του καφέ, ενώ έχει υπνοδωμάτιο, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο επισκεπτών, ένα γραφείο και μπάνιο,.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν πολλά δωμάτια, όλα με αναφορά στο αρχικό σπίτι του ήρωα αλλά προσοχή - δεν υπάρχει WIFI ή τηλεόραση, όμως ποιος νοιάζεται; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 463 / position2: 954
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb