Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Η δίαιτα της Mariah Carey όταν το παρακάνει με τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Όλες θα το τερματίσουμε φέτος, οπότε ας δούμε πώς να το σώσουμε

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 22, 2020

Η δίαιτα της Mariah Carey όταν το παρακάνει με τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

Είναι πολύ πιθανό, να μη μπορέσουμε να κρατηθούμε μακριά από τα γλυκά φέτος. Τι να κάνουμε για να σώσουμε την κατάσταση; Πάμε να δούμε τι κάνει η Mariah Carey!

Σε αντίθεση με την Jennifer Lopez και την Beyoncé, που προτιμούν το χορό για να παραμείνουν σε φόρμα, η Mariah κάνει γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα για να παραμείνει στα κιλά της.

Όταν πρέπει να χάσει τα κιλά που έβαλε στις γιορτές τότε τρώει σούπες και ψάρια. Το "σπάει" με σαλάτες και για πρωινό τρώει κάτι με χαμηλές θερμίδες. Η ίδια όμως έχει στο παρελθόν κάνει και μια εξτρίμ δίαιτα η οποία περιλάμβανε μόνο σολωμό και σαλάτα.

Οι προπονήσεις της Carey συχνά περιλαμβάνουν αερόμπικ, η οποία εκτός του ότι σας βοηθά να χάσετε θερμίδες, επίσης χαλαρώνουν τους μυες σας, και ξυπνούν το σώμα σας. Είναι ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές για γυμναστική, διαχρονικά. Αν δεν θέλετε να γυμναστείτε, απλώς χορέψτε για μία ώρα.

Η πιο ενδιαφέρουσα συμβουλή απώλειας βάρους της Carey; Δεν ζυγίζεται σίγουρα τις μέρες των γιορτών, ούτε μια εβδομάδα μετά - και απλώς ακολουθεί το πώς αισθάνεται και τσεκάρει αν τα ρούχα της είναι ακόμη άνετα.
Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb