SANTA BABY BED TALK

Πώς το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να φουντώσει την ερωτική σας ζωή

Τι συμβαίνει όταν το έχετε... δίπλα σας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να φουντώσει την ερωτική σας ζωή
Photo by Brett Jordan from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια έρευνα ανέδειξε το εξής παράδοξο - εδώ και μερικά χρόνια πολλοί είναι αυτοί που την περίοδο των γιορτών στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα στην κρεβατοκάμαρα - για να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή.

Οι ειδικοί λένε ότι τα φωτάκια αλλά και...η μυρωδιά του πεύκου είναι πολύ ερεθιστική και αρέσει στους περισσότερους! Τα φώτα που αναβοσβήνουν και τα κρεμαστά μπιχλιμπίδια τους φτιάχνουν επίσης τη διάθεση.

Ένας στους έξι πλέον στην Αμερική βάζει δέντρο και στην κρεβατοκάμαρα, σύμφωνα με έρευνα για το Gardening Express. Μια γυναίκα εξήγησε: «Ο φίλος μου ήταν εντελώς αντίθετος το να βάλουμε ένα δέντρο στην κρεβατοκάμαρα, αλλά είπα ότι μπορούσαμε να μείνουμε στο κρεβάτι όλη μέρα τα Χριστούγεννα και αυτό τον κέρδισε».

Και ένας άνδρας είπε: «Έχουμε πάντα ένα στο σαλόνι, αλλά έχουμε ένα και στην κρεβατοκάμαρα τώρα – όπως λένε ευτυχισμένη γυναίκα, ευτυχισμένη ζωή».

Ο διευθυντής του Gardening Express, Chris Bonnett, δήλωσε: «Μας συνδέει με τη φύση και μας θυμίζει τους προγόνους μας που κοιμόντουσαν και έκαναν έρωτα στο ύπαιθρο!». Εσείς θα το κάνετε φέτος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 420 / position2: 893
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb