ENTERTAINMENT

Στο bad girls club η Megan Fox και η Κourtney Kardashian μετά από αυτές τις φωτογραφίες

Τα tabloids συζητούν για τα άγρια αγόρια τους και την ροκ πλευρά τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Στο bad girls club η Megan Fox και η Κourtney Kardashian μετά από αυτές τις φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και οι δυο τους φέτος δείχνουν την άγρια πλευρά τους, ειδικά από τότε που εμφανίστηκαν με τους αγαπημένους τους, σταρ της πανκ μουσικής.

Από τη μία o έρωτας της Megan Fox για τον Machine Gun Kelly, όπως λέει και το γνωστό ρητό, δεν κρύβεται. Δεν την ενδιαφέρει κιόλας να τον κρύψει. Τον Ιούνιο η Fox και ο MGK  επιβεβαίωσαν τη σχέση τους όταν ο τραγουδιστής την αποκάλεσε “το κορίτσι μου” με αφορμή το νέο του video clip για το τραγούδι Bloody Valentine στο οποίο πρωταγωνιστεί η ηθοποιός. 

Η Megan φόρεσε μια διάφανη τουαλέτα Mugler με διακριτικό κέντημα και ένα στολισμένο με στρας στρινγκ. Το λουκ ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες σατέν nude γόβες Jimmy Choo και σκουλαρίκια Lorraine Schwartz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kourtney, από την άλλη πλευρά, είναι εδώ και καιρό μαζί με τον Travis Barker και ντύθηκε ανάλογα για να ταιριάζει με το style του σταρ των Blink-182, φορώντας ένα δερμάτινο Olivier Theyskens με κορδόνια που έδεναν μπροστά.

Οι ίδιες διασκεδάζουν ιδιαιτέρως τη φάση που βιώνουν αφού μάλιστα, όταν παρουσίασαν και το βραβείο MTV εχτές, η Megan είπε: "Νέα Υόρκη θέλω να κάνεις θόρυβο για τους μελλοντικούς πατεράδες των παιδιών μας!" το οποίο φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο.

Έπειτα φωτογραφήθηκαν στις τουαλέτες και σήμερα βλέπουμε παντού τις φωτογραφίες τους! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 502 / position2: 847
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb