BE BODY POSITIVE THINK
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H Aναστασία ανακατεύει την καλλιγραφία με τις ζωγραφιές

Συμμετέχει στην καμπάνια του Pink.gr
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Aναστασία ανακατεύει την καλλιγραφία με τις ζωγραφιές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Καρακιτσάκη Αναστασία συμμετέχει στην καμπάνια του Pink.gr "Body Positive" και στη συστήνουμε, για να την αγαπήσεις, όσο την αγαπήσαμε εμείς.

 

Λίγα πράγματα για μένα

Είμαι αυτοδίδακτη σχεδόν σε όλες μου τις ασχολίες, διότι έχω μεγάλη περιέργεια και μου αρέσει να ανακαλύπτω όλες τις πτυχές της τέχνης της οποίας επιλέγω να ασχοληθώ κατά διαστήματα. Επιπλέον, έχω οργανώσει μια έκθεση των δημιουργημάτων μου και κατέχω ένα καλλιτεχνικό προφίλ στο instagram όπου επίσης εκθέτω όλα όσα δημιουργώ. Για όλα αυτά, το κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για δημιουργία και το ότι ένα αντικείμενο μπορεί να πάρει ξανά ζωή και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Καλλιτέχνες που θαυμάζω...

Πιο πολύ θα έλεγα πως έχω αντλήσει έμπνευση από τους καλλιτέχνες που δεν είναι γνωστοί, μου άρεσε να παρακολουθώ τα βήματα τους μέσω του Instagram και να βλέπω την πρόοδό τους, να μαθαίνω από αυτή την προσωπική τους διαδικασία. Σημαντικό ρόλο στην καλλιγραφία μου έπαιξε η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας Pelagie.gr, καθώς μέσω εκείνης – της Ελπίδας- ανακάλυψα πώς τα ελληνικά μπορούν με μοντέρνα καλλιγραφία να γίνουν τόσο μεγαλειώδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αναστασία Καρ (@anastaziakar)

Την ώρα που σχεδιάζω...

Συνήθως νυχτερινές ώρες που υπάρχει ησυχία, όποτε μου έρθει η όρεξη, βρίσκω τα εργαλεία μου και κάθομαι όπου υπάρχει ίσια επιφάνεια! Μπορεί να είναι και 5 η ώρα το πρωί! Η τέχνη είναι αυθορμητισμός και ελευθερία. Μουσική ακούω ανάλογα με την διάθεσή μου όταν σχεδιάζω, συνήθως ακούω funky music, ελαφρύ rock, έντεχνο.

Τα επόμενα project...

 Αυτή την στιγμή, συζητάω για μια μικρή έκθεση των δημιουργημάτων μου μαζί με άλλους δύο καλλιτέχνες, λόγω του ότι μας ζητήθηκε να γίνει. Μια όμορφη σταθερή γωνία σε ένα ιδιόκτητο σημείο, ξενοδοχείο για την ακρίβεια, στην Χαλκιδική, όπου θα εκθέτουμε χειροποίητα DIY, ίσως και χειρόγραφα σκίτσα και καλλιγραφικά σημειώματα. 

About:

Η Καρακιτσάκη Αναστασία αγαπά οτιδήποτε έχει να κάνει με χειροποίητη τέχνη και DIY. Ασχολείται με μικροκατασκευές DIY, ζωγραφική, decoupage, διακοσμητικά χειροποίητα, αλλά περισσότερο με Lettering, κυρίως ελληνική μοντέρνα καλλιγραφία, και δημιουργία δικών μου γραμματοσειρών εμπνευσμένων από τον συνδυασμό άλλων και με την δημιουργία πινακίδων και διακοσμητικών κάδρων με κείμενο, συνήθως λογότυπων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αναστασία Καρ (@anastaziakar)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
1 / position1: 6017 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb