ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι τρώει η Ariana Grande μέσα στη μέρα της

Διατηρεί ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και γυμναστικής
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι τρώει η Ariana Grande μέσα στη μέρα της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ariana Grande ξέρει πως όταν βρίσκεται στη σκηνή, πρέπει να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση - κάτι που απαιτεί υψηλό επίπεδο ενέργειας.

Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι διατηρεί ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και γυμναστικής.

Η Grande είναι vegan από το 2013 οπότε δεν θα την βρείτε να καταναλώνει τρόφιμα που περιέχουν κρέας, ψάρι, γαλακτοκομικά προϊόντα ή αυγά.

Όταν η Grande έγινε επίσημα βίγκαν, εξήγησε ότι ήταν για δύο λόγους: η σωματική και η ψυχική της υγεία και η μεγάλη αγάπη της για τα ζώα. "Αγαπώ τα ζώα περισσότερο από ό, τι αγαπώ τους περισσότερους ανθρώπους!", είπε στο The Mirror. "Πιστεύω ακράδαντα ότι τρέφομαι σωστά και πως ακολουθώ μια πλήρη vegan διατροφή που αυξάνει τη διάρκεια ζωής και με κάνει ένα πιο ευτυχισμένο άτομο".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ποπ σταρ σημείωσε ότι το φαγητό της γενικά μπορεί να είναι μια πρόκληση ως χορτοφάγος, αλλά εμμένει στα βασικά της: λαχανικά, φρούτα και σαλάτα και στη συνέχεια τρώει κάτι άλλο όταν φτάσει στο σπίτι.  Σύμφωνα με μια λίστα που συνέταξε το BuzzFeed, τα αγαπημένα φαγητά της περιλαμβάνουν μπανάνες, tofu, τσάι, dragon fruit, φασόλια, πλιγούρι βρώμης, γλυκοπατάτες και ωμά λαχανικά. 

Τα σνακ της Grande είναι αμύγδαλα και κάσιους και πίνει πολύ νερό καρύδας. Είναι επίσης οπαδός των smoothies!

Η Grande λέει ότι η διατροφή της για χορτοφάγους της έχει αλλάξει τη ζωή και βελτίωσε την υγεία της.

Αλλά μην αισθάνεστε άσχημα εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε μια vegan διατροφή - δεν είναι για όλους και, σε αντίθεση με τους celebs όπως την Grande, δεν έχουμε όλοι μας έναν απεριόριστο μπάτζετ φαγητού και πρόσβαση σε έναν προσωπικό γυμναστή...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 260 / position2: 793
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb