ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Natalie Portman: Έχει την vegan συνταγή που θα φας όσο κι αν προτιμάς το κρέας

Η ρεβυθάδα που θα σε ξετρελάνει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Natalie Portman: Έχει την vegan συνταγή που θα φας όσο κι αν προτιμάς το κρέας
Photo via Instagram/Natalie Portman

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις διαβάσει κατά καιρούς τις ιδιαίτερες προτιμήσεις μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ όσον αφορά την διατροφή τους, όμως η Natalie Portman δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, μιας και τα πράγματα που της αρέσει να τρώει είναι πολύ κοντά στα γούστα κάθε κοινού θνητού.

Η πασίγνωστη ηθοποιός, έχει αποδείξει γενικότερα ότι παραμένει ένας απλός και προσιτός άνθρωπος, επομένως δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σε εκπλήσσει. Όπως λοιπόν είναι έτσι στον χαρακτήρα, είναι και στην μαγειρική της και θα το δεις μέσα από τη συνταγή που αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο, που ναι μεν είναι vegan, όμως θα κάνει ακόμα και την μεγαλύτερη λάτρη του κρέατος να θελήσει να την δοκιμάσει.

Όντας μητέρα δυο παιδιών, με τις φήμες να τη θέλουν έγγυο στο τρίτο της, η οσκαρικά βραβευμένη ηθοποιός, φροντίζει πάντα τα γεύματα που ετοιμάζει να αποτελούν πηγή βιταμινών, να φτιάχνονται γρήγορα και φυσικά να αρέσουν στα μικρά της.

Ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα όλης της οικογένειας δε, φαίνεται να αποτελεί η ρεβυθάδα, στην οποία η Natalie προσθέτει πολλά λαχανικά και την μετατρέπει σε ένα πλήρες γεύμα, με απίστευτη γεύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πως θα την φτιάξεις και εσύ, μπορείς να το δεις στο παρακάτω βίντεο, με την ίδια σε ρόλο μαγείρισσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 684 / position2: 1126
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb