MAKEUP

Πως θα βρείς το τέλειο κραγιόν; Το νεο app της Chanel φτιάχτηκε γι’αυτό

Μήπως θέλεις κραγιόν στο ίδιο χρώμα με την αγαπημένη σου μπλούζα;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πως θα βρείς το τέλειο κραγιόν; Το νεο app της Chanel φτιάχτηκε γι’αυτό
Freepik

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μήπως αναζητάς το κραγιόν που φορά η αγαπημένη σου celebrity; Ή μήπως θέλεις απλώς να βρεις το τέλειο κραγιόν για τα zoom calls; Το νέο app του οίκου Chanel φτιάχτηκε γι’αυτό.

Πρόκειται για το Lipscanner, το app που υπάρχει διαθέσιμο αυτήν την στιγμή στο IOS. Κατεβάζοντάς το, βλέπεις ότι μπορείς να βγάλεις φωτογραφία, για παράδειγμα, κάποια εικόνα από περιοδικό και να σκανάρει το χρώμα των χειλιών. Ή ακόμα και να φωτογραφίσεις το αγαπημένο σου μπλουζάκι, τσάντα, παλτό και το app να σου βρει την κοντινότερη απόχρωση κραγιόν Chanel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL BEAUTY (@chanel.beauty)

Οι προτεινόμενες αποχρώσεις είναι σε διάφορες υφές, ματ, γυαλιστερή και σατινέ. Επιπλέον, με ανοιχτή την κάμερα μπορείς να δοκιμάσεις virtually την προτεινόμενη απόχρωση, καθώς και όλες τις υπόλοιπες, βρίσκοντας το κραγιόν που σου ταιριάζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BAZAAR Korea 바자 코리아 (@harpersbazaarkorea)

Βλέπουμε ότι λόγω της πανδημίας, με τα καταστήματα κλειστά και τις δοκιμές καλλυντικών αδύνατες πλέον, πολλές εταιρείες φαίνεται να έχουν στραφεί σε αντίστοιχες εφαρμογές, καθώς φαντάζει μια ιδανική λύση. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας πιο εύκολες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb