ENTERTAINMENT

Γιατί ο David Bowie κουβαλούσε μαζί του μια ελληνική εφημερίδα;

Ο συγγραφέας και φίλος του, William Boyd διηγήθηκε αυτή την ιστορία με την περίεργη συνήθεια
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί ο David Bowie κουβαλούσε μαζί του μια ελληνική εφημερίδα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mια λιγότερο γνωστή πτυχή της ζωής του! Ο David Bowie είχε μια απλή και αποτελεσματική ιδέα να περπατά απαρατήρητος στη Νέα Υόρκη, όπως αποκάλυψε ένας στενός φίλος του στον Guardian.

Ο συγγραφέας και φίλος του, William Boyd ανέφερε πως ο Bowie εμφανίστηκε σε μια συνάντησή τους κρατώντας στα χέρια του μία ελληνική εφημερίδα. "Θυμάμαι πως τον περίμενα να έρθει να με βρει σε ένα ξενοδοχείο. Τον είδα λοιπόν να κατεβαίνει από ένα ταξί και να πληρώνει τον οδηγό. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί χρησιμοποιούσε ένα απλό μέσο μεταφοράς ενώ ήταν τόσο μεγάλος καλλιτέχνης. Τον ρώτησα τότε, αν είχε πρόβλημα να μετακινείται με τα μέσα μεταφοράς, μέσα στην πόλη. 'Καθόλου', μου απάντησε, 'χρησιμοποιώ με μεγάλη ευχαρίστηση τόσο το μετρό όσο και τα ταξί. Απλά κρατάω μία από αυτές', είπε δείχνοντάς μου μία ελληνική εφημερίδα. Ο κόσμος σκέφτεται 'Αποκλείεται να είναι ο David Bowie, μάλλον είναι κάποιος Έλληνας, που του μοιάζει'. 

Bρήκα την ιδέα του και κουλ και αποτελεσματική. Κλασικός David. Οπότε, μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα μία κατηγορία στη μακρά λίστα όσων έκανε ο Bowie και θα τα θυμόμαστε για το στυλ τους. Δεν ήταν μόνο ένας αξέχαστος συνθέτης, παραγωγός, μουσικός και ερμηνευτής, αλλά κι ένας καλλιτέχνης, συγγραφέας, ηθοποιός ακόμη και οικονομικός παρατηρητής και όπως αποδεικνύεται - χωρίς να προκαλεί καμία έκπληξη - και μάστερ στις μεταμφιέσεις!".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 935 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb