ENTERTAINMENT

«Έφτιαξα το νυφικό μου για το γάμο με τον Τρίτση και σε μια βδομάδα πέθανε»

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τη ζωή της, την κόρη της και τους έρωτές της

Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2021
«Έφτιαξα το νυφικό μου για το γάμο με τον Τρίτση και σε μια βδομάδα πέθανε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τη Μιμή Ντενίση καλεσμένη ξεκίνησε το πρώτο Direct στον Αlpha, ο Τάκης Χατζής. Η ηθοποιός πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μίλησε για όλα. Για το θέατρο, τους άνδρες της ζωής της και την κόρη της Μαριτίνα.

«Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα νυφικά σπίτια έχω απ΄όλα. Άντρα δεν έχω». Η ηθοποιός μίλησε και για την πανδημία και το θέατρο.

«Είμαστε στο μηδέν, γιατί τα θέατρα είναι κλειστά από το Μάρτιο. Εγώ έχω μεγάλη καριέρα, έχω να ζήσω αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι αυτούς που δεν έχουν να ζήσουν. Είμαι εναντίον του live streaming, στο θέατρο. Το θέατρο είναι τέχνη. Και αν γίνεται πρέπει να γίνεται σωστά».

Φυσικά η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στην κόρη της Μαριτίνα που υπεραγαπά. «Είμαι περήφανη για τη Μαριτίνα. Όταν η Μαριτίνα ήταν μικρή ήταν αγγελούδι. Από τα 14 μέχρι τα 17 με πέθανε. Τώρα είναι πιο πειθαρχημένη κι από μένα, άριστη στο πανεπιστήμιο και μαγειρεύει φοβερά».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 680 / position2: 1241
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb