BED TALK

Η στάνταρ κίνηση που κάνουν όσοι απολαμβάνουν το σeξ

Αποκαλύπτει πότε κάποιος ικανοποιήθηκε παραγματικά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η στάνταρ κίνηση που κάνουν όσοι απολαμβάνουν το σeξ
pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Journal of Sεx & Marital Therapy και αφορούσε τις συνήθειες που έχουν οι άνθρωποι στο σeξ, αποκάλυψε μια λεπτομέρεια που λέει πολλά για την ικανοποίηση, καθώς υπάρχει μια κίνηση που κάνουν όσοι απόλαυσαν πραγματικά την πράξη.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 1.493 ατόμων, ηλικίας 14-90 ετών, με μέσο όρο τα 44 χρόνια και οι εθελοντές απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τα φιλιά, τα χάδια και το μασάζ στην πιο πρόσφατη σeξουαλική εμπειρία που είχαν. Εκτός από το αν έκαναν κάτι από αυτά ή και όλα, έπρεπε να απαντήσουν και στο πόσο ευχάριστη τους ήταν η εμπειρία, συναισθηματικά και σωματικά.

Φαίνεται ότι μεγαλύτερο ποσοστό από το 90% απάντησε ότι η τελευταία του επαφή είχε φιλιά, είτε χάδια, είτε μασάζ, με το φιλί να έρχεται πρώτο με 87% των ατόμων να το δίνουν στον παρτενέp, η αγκαλιά να ακολουθεί σε ποσοστό 69%, ενώ το μασάζ είναι μια κίνηση που έκανε μόλις ένα 23%.

Τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα όμως, ξεκινούν από εδώ και πέρα, καθώς μόλις το 1/5 των ερωτηθέντων αναφέρθηκε και στις τρεις κινήσεις στην τελευταία του επαφή, ενώ ως πιο τρυφερές ηλικιακές ομάδες αναδείχτηκαν οι 18-24 και οι 60 και άνω. Όσο για το 13% που δεν φιλήθηκε στην τελευταία του επαφή, απάντησε ότι δεν το έκανε γιατί δεν ένιωθε οικειότητα, με την ηλικία του να είναι κάτω από τα 30 έτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι απάντησαν όμως ότι φιλήθηκαν την ώρα της πράξης, ήταν και εκείνοι που δήλωσαν ότι απόλαυσαν το σeξ και έλαβαν μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση από αυτήν τους την εμπειρία.

Τέλος, κοιτώντας συνολικά τα αποτελέσματα, αποκαλύφθηκε ότι μόλις ένα 20% των σeξουαλικών εμπειριών του δείγματος φάνηκε να είναι πλήρεις και να περιέχουν έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 654 / position2: 1344
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb