THINK

Ali Stroker: H πρώτη πρωταγωνίστρια χριστουγεννιάτικης ταινίας με αμαξίδιο

Η νεαρή ηθοποιός γράφει ιστορία στον τομέα της ισότητας και της αποδοχής
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ali Stroker: H πρώτη πρωταγωνίστρια χριστουγεννιάτικης ταινίας με αμαξίδιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Alis Stroker καταφέρνει να ξεχωρίσει και να βραβευτεί για το ταλέντο της, καθώς ήδη από το 2015 είχε εντυπωσιάσει το κοινό, όντως ο πρώτος ηθοποιός που εμφανίστηκε στο Broadway, στο show Spring Awakening. Το 2019, ήταν στη λίστα με τις 28 γυναίκες της χρονιά στο περιοδικό Times, ενώ κέρδισε και το Tony Award, για το μιούζικαλ Oklahoma.

Φαίνεται όμως ότι το 2020, ήρθε για να γράψει ιστορία, καθώς έγινε το πρώτο άτομο με κινητικά προβλήματα που πρωταγωνιστεί σε χριστουγεννιάτικη ταινία. Όπως δήλωσε η ίδια η ηθοποιός, πρόκειται για ένα όνειρο της που επιτέλους έγινε πραγματικότητα. 

Η 33χρονη πρωταγωνιστεί στην ταινία "Christmas Ever After" που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα και υποδύεται μια συγγραφέα ρομαντικών μυθισορημάτων εν ονόματι Izzi Simmons, η οποία κάθε Χριστούγεννα περνάει τις γιορτές στο ίδιο κατάλυμα. Τα φετινά Χριστούγεννα όμως την βρίσκουν με ένα συγγραφικό μπλοκάρισμα, μέχρι που γνωρίζει τον γοητευτικό ιδιοκτήτη του καταλύματος, ο οποίος μοιάζει με τον ήρωα των έργων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η Stroker, αυτός ο ρόλος σημαίνει πολλά για αυτήν, αφού εκπροσωπεί μια ομάδα ανθρώπων που έχει μεν κινητικά προβλήματα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχουν τις δικές τους ρομαντικές ιστορίες. Όπως ακριβώς και ο ρόλος της, που μπορεί να είναι για μια κοπέλα σε καροτσάκι, παρόλα αυτά η ίδια βρίσκει τον έρωτα μέσα από μια όμορφη γνωριμία.

Στον ρόλο της Izzi, η 33χρονη βλέπει όλα τα νέα κορίτσια με παρόμοια θέματα και θέλει να τους δείξει ότι όλοι έχουν τις δικές τους ιστορίες αγάπης, ενώ το Twitter δείχνει να συμφωνεί μαζί της.

Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη ιδιαιτερότητα που έχει η ταινία Christmas Ever After, αφού πρόκειται για μια ταινία που γυρίστηκε μέσα στην πανδημία του κορωνοϊου και πέρα από τα συχνά τεστ, την καραντίνα και τις μάσκες, οι δύο πρωταγωνιστές έπρεπε να υιοθετήσουν και την μέθοδο του plexiglass για τις σκηνές με τα φιλιά.

Πρόκεται για ένα από τα πιο αστεία κομμάτια, καθώς όπως λέει η πρωταγωνίστρια ήταν κάτι ξεκαρδιστικό και θύμιζε τα εφηβικά χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ali Stroker (@alistroker)

Επιπλέον, το σενάριο δεν απαιτούσε απαραίτητα άνθρωπο με αναπηρία και αυτό ήταν κάτι που άρεσε πολύ στην Stroker, η οποία πέρασε από οντισιόν και τελικά πήρε τον ρόλο. Αυτός είναι και ένας τρόπος όπως λέει, να εμφανιστούν οι άνθρωποι με αναπηρία χωρίς να πρέπει να εξηγούν το γιατί ή να συνοδεύονται πάντα από περιγραφές και εξηγήσεις.

Η επιλογή της, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Pat Kiely, ήταν μια ομόφωνη απόφαση του Lifetime και της παραγωγής. Μάλιστα, λίγο πριν η ταινία κάνει πρεμιέρα, η Stroker απέκτησε και το καινούργιο της καρατσάκι, νιώθοντας ακόμα πιο χαρούμενη, αλλά και εξήγησε στους followers της στο Instagram, πόσο σημαντικό είναι για αυτήν, καθώς δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την χρήση του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ali Stroker (@alistroker)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 568 / position2: 1236
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb