THINK

Ένας στους τρεις γονείς θεωρεί ότι το οικογενειακό τραπέζι αξίζει το ρίσκο του κορωνοϊού

Τι αποκάλυψε σχετική έρευνα που έγινε στο εξωτερικό
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ένας στους τρεις γονείς θεωρεί ότι το οικογενειακό τραπέζι αξίζει το ρίσκο του κορωνοϊού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τις ΗΠΑ και το ρίσκο που παίρνει ο κόσμος εκεί εξαιτίας της κούρασης από την πανδημία. Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν από διάφορα πανεπιστήμια της χώρας, πάνω από 12.000.000 Αμερικανοί έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, παρά το ότι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Παρά τις απαγορεύσεις για τις μετακινήσεις, οι κάτοικοι στις ΗΠΑ φαίνεται ότι ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν σε συγγενικά και φιλικά σπίτια για να γιορτάσουν παραδοσιακά την Ημέρα των Ευχαριστιών, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες της διασποράς του κορωνοϊού. Ως συνέπεια, η χώρα είχεπροετοιμαστεί για νέο ρεκόρ ασθενών από την πανδημία, ενώ πολλοί είναι οι κυβερνήτες των πολιτειών που ήθελαν να επιβάλλουν έξτρα μέτρα προστασίας για να προλάβουν το κακό.

Συγκεκριμένα, έρευνα αποκάλυψε ότι το 40% των Αμερικανών δήλωσαν ότι είχαν κανονίσει συγκεντρώσεις για την εν λόγω γιορτή, ενώ πάνω από 3.000.000 επισκεπτών πέρασαν τις πύλες των αεροδρομίων της χώρας, γεμίζοντας τις αίθουσες αναμονής και τα αεροπλάνα.

Από την άλλη, αρκετοί ειδικοί της υγείας στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και ο Anthony Fauci, δήλωσαν ότι δε θα περάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών με τα παιδιά τους και ότι θα δειπνούσουν μαζί τους μέσω Skype, ώστε να είναι όλοι ασφαλείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 741 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb