Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Wellness

Νεύρα; 3 κόλπα για να ηρεμήσεις στο λεπτό

Τώρα που είσαι στην καραντίνα, εξασκήσου σε αυτές τις τεχνικές

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 18, 2020

Νεύρα; 3 κόλπα για να ηρεμήσεις στο λεπτό

Οι καιροί είναι αβέβαιοι και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Θυμήσου, δεν είσαι μόνη είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τρεις τρόπους για να αντιμετωπίσουμε τα συναισθήματα και το άγχος.

Tapping (Emotional Freedom Technique - EFT)

Το Tapping είναι ένας συνδυασμός βελονισμού και σύγχρονης ψυχολογίας. Περιλαμβάνει τη χρήση των δακτύλων σας για να διεγείρετε εννέα συγκεκριμένα σημεία πίεσης στο σώμα σας. Το βίντεο παρακαλώ!

Διαλογισμός Anapana

Αυτός ο διαλογισμός είναι πολύ αποτελεσματικός για να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στην παρούσα στιγμή εστιάζοντας στην αναπνοή, επιτρέποντας στις σκέψεις να έρχονται και να φύγουν, διατηρώντας συνεχώς την προσοχή στην αναπνοή σας. Είναι απλό και εύκολο να το ακολουθήσετε. Ηρεμεί το μυαλό και το σώμα. Να πέσει το βίντεο! 

Nadi Shodhana Pranayama (Εναλλακτική αναπνοή)

Αυτή είναι μια αρχαία ινδική τεχνική ελέγχου της αναπνοής για να προκαλέσει μια κατάσταση ψυχικής χαλάρωσης, ενεργειακή ισορροπία και ηρεμία. Η εξάσκηση γίνεται παίρνοντας ωραίες μακριές, βαθιές αναπνοές και εναλλασσόμενες. Βοηθά να ισορροπήσετε τις ορμόνες σας, να ανακουφίσετε τις αλλεργίες, να απελευθερώσετε τοξίνες, να ρυθμίσετε το νευρικό σύστημα. Δείτε το παρακάτω! 

Περισσότερα Θέματα Wellness
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb