ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

«Eίμαι μόλις 19 και διαγνώστηκα ήδη ως εργασιομανής»

H Olivia McKayla Ross εξομολογείται
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
«Eίμαι μόλις 19 και διαγνώστηκα ήδη ως εργασιομανής»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Olivia McMayla Ross είναι video artist και προγραμματίστρια. Κατά κάποιο τρόπο, η εργασιομανία είναι σημάδι της εποχής μας, ένας εθισμός που η ίδια έχει ανακαλύψει ήδη στα 19 της χρόνια

"Οι Millennials διαμαρτύρονται πως το Instagram είναι τόσο τοξικό. Κι όμως η επόμενη γενιά βλέπει εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Χρησιμοποιούμε εικόνες με νέο τρόπο, σχεδόν σαν μια πύλη για τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις μας, δημιουργώντας τις δικές μας ταυτότητες. Το βλέπετε αυτό με έναν εξαιρετικά ακραίο τρόπο στο TikTok".

"Ως διαγνωσμένη εργασιομανής, νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένη να πω εδώ ότι η καριέρα και το κυνήγι της δεν είναι ο απόλυτος στόχος. Αλλά νομίζω ότι ο αγώνας του να είσαι μέσα στα πράγματα διαρκώς από πολύ νεαρή ηλικία δημιουργεί ένα απίστευτο βάρος και εγώ προσωπικά ανησυχώ πολύ για την αποτυχία. Διάβασα πρόσφατα ένα tweet που έλεγε ότι οι γυναίκες έχουν δυσκολίες να μιλήσουν για το άγχος τους, την κατάθλιψη ή το στρες τους, επειδή αναγνωρίζουμε αυτά τα συναισθήματα ως αποτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ αν θες βρίσκεις δεκάδες συμβουλές αυτο-φροντίδας στα κοινωνικά μέσα, πάντα νόμιζα υποσυνείδητα ότι οι συμβουλές αυτές ήταν για άλλους ανθρώπους, όχι για μένα.

Ίσως να είναι και χαρακτηριστικό μου ως Παρθένος να θέτω ψηλά τον πήχυ. Τώρα προσπαθώ να διδάξω στον εαυτό μου να δίνω προτεραιότητα στο να είμαι "εντάξει" από το να πρέπει πάντα να είμαι η "καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου". Είναι μια δύσκολη συνήθεια που πρέπει να σταματήσω. Έτσι, για το υπόλοιπο του 2020, αποφάσισα: Όχι περισσότερους στόχους! Κάνω ό, τι θέλω όλη την ώρα, μόνο."

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mYY eyeEs Are greEeeen... because i eat a lot of vEgetables.. 🎶🎶

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑶𝒍𝒊𝒗𝒊𝒂 𝑴𝒄𝑲𝒂𝒚𝒍𝒂 𝑹𝒐𝒔𝒔 (@cyberdoula) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

cyborg cowboy wants you to change ur passwords and download signal xoxo 💕👻😳✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑶𝒍𝒊𝒗𝒊𝒂 𝑴𝒄𝑲𝒂𝒚𝒍𝒂 𝑹𝒐𝒔𝒔 (@cyberdoula) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 217 / position2: 1044
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb