THINK

Είναι η Alexandria Ocasio ‑ Cortez η νέα σπουδαία influencer που χρειαζόμαστε;

Άνετη επανεκλογή στο Κογκρέσο εξασφάλισε η 31χρονη αγαπημένη των Αμερικανών και όχι μόνο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Είναι η Alexandria Ocasio ‑ Cortez η νέα σπουδαία influencer που χρειαζόμαστε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alexandria Ocasio - Cortez εξελέγη στην εκλογική περιφέρεια της Νέας Υόρκης. "Είναι τιμή μου, προνόμιο και ευθύνη ζωής να μάχομαι στο Κογκρέσο για τις οικογένειες της εργατικής τάξης", έγραψε στο twitter η Alexandria.

"Σας ευχαριστώ που με επανεκλέξατε παρά τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν εναντίον μας". 

Η δημοτικότητά της είναι τόσο μεγάλη που πολλοί θεωρούν ότι έχει μπροστά της λαμπρή καριέρα ως κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, γερουσιάστρια, ακόμη και υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Έχει μεγάλη αγάπη για το Μπρονξ γιατί εκεί είναι το σπίτι της. Οι καμπάνιες της απλές αλλά σύγχρονες. Οι στόχοι της, σημαντικοί. "Ήρθε η ώρα να παλέψουμε για μια Νέα Υόρκη που μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι εργαζόμενες οικογένειες" λέει και ξαναλέει. Και τέλος τα θέματα για τα οποία παλεύει είναι κοντά στην καρδιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ενδιαφέρει το μεταναστευτικό και αγωνιζόταν πάντα για καθολική υγειονομική περίθαλψη, κολέγιο χωρίς δίδακτρα και ομοσπονδιακή εγγύηση θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εκστρατείας της, λέει ότι γνωρίζει πώς είναι να αντιμετωπίζει κανείς ζητήματα σχετικά με τη μετανάστευση, την οικονομική δυσχέρεια και την υγειονομική περίθαλψη, επειδή τα έζησε όλα στην οικογένειά της.

Mάλιστα, από τη νίκη της στις φετινές εκλογές είχε δηλώσει απαντώντας στο σχόλιο ενός follower στο Instagram πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα εάν οι πολίτες δεν ήθελαν να την εκλέξουν ξανά. 

"Είμαι έτοιμη να δουλέψω ξανά σαν bartender οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος με ταξικές προκαταλήψεις που πιστεύει ότι η δουλειά κάποιου αντιπροσωπεύει την αξία του ως άνθρωπος. Και για να ξέρετε, οι συνάδελφοί μου στα εστιατόρια ήταν συχνά πολύ καλύτεροι άνθρωποι σε σχέση με πολλά από μέλη του Κογκρέσου με τα οποία συνεργάζομαι τώρα. Και πιο έξυπνοι", είχε γράψει σε ένα IG story.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 181 εβδομάδες
H σούπερ σταρ του Κογκρέσου, Alexandria Ocasio‑Cortez και τα μυστικά ομορφιάς της
Η Αμερικανίδα πολιτικός και ακτιβίστρια σου εξηγεί πώς να διαλέξεις το κατάλληλο κραγιόν
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 318 / position2: 838
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb