ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μαντώ Γαστεράτου: Πώς έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες

«Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαντώ Γαστεράτου αδυνάτισε μέσα σε ένα καλοκαίρι και μας κάνει να ζηλεύουμε οικτρά! Αν κάποιος σκεφτεί ότι έγινε και μαμά τον προηγούμενο χρόνο τότε σίγουρα θα πει πως αυτή η κοπέλα πρέπει να παιδεύτηκε πολύ για να επανέλθει στο σώμα της!

«Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο» είπε. Αρχικά, στο βίντεο η Μαντώ αναφέρει πως έχασε 12 κιλά και κατά βάση σταμάτησε να τρώει παχυντικά φαγητά.

Έπειτα, αντικατέστησε το αυτοκίνητο με... το ποδήλατό της και άρχισε να κάνει τις διαδρομές αυτές όλες γυμνάζοντας ουσιαστικά και το σώμα της και φυσικά έκανε οικονομία από βενζίνη και ταξί έτσι είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου.

 Διατροφή, άσκηση και αισθητική, ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας της. Αφού έκανε μια σωστή δίαιτα, γυμναζόταν καθημερινά και επισκέφθηκε και ινστιτούτο για σύσφιξη σώματος.

Δες και τις συμβουλές της Σίσσυς Χρηστίδου για τη δική της δίαιτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Διατροφή Πριν 199 εβδομάδες
Πώς η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε τα περιττά της κιλά;
«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα»
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 556 / position2: 1150
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb