ENTERTAINMENT

Πως μπορείς να δεις Netflix δωρεάν και νόμιμα

Χωρίς καμία συνδρομή
Από το NEWSROOM
Πως μπορείς να δεις Netflix δωρεάν και νόμιμα
@walesonline.co.uk

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Netflix έχει κάνει πολλά μικρά θαύματα στην καθημερινότητά μας. Και ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνει άλλο ένα. Τι ακριβώς; Η πλατφόρμα που έχει φέρει επανάσταση στο πως παρακολουθούμε τηλεόραση, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή με το σύμπαν της, να πάρουν μια μεγάλη γεύση εντελώς δωρεάν.

Το περιεχόμενο είναι πάντα σημαντικό για μια πλατφόρμα, αλλά το ίδιο είναι και η τιμή. Παρόλο που μπορεί να έχει ένα ελκυστικό πακέτο, όταν ένας συνδρομητής ακούει για συνδρομή, έστω κι αν ξεκινάει από χαμηλά, διστάζει και ίσως να μην κάνει το βήμα. Η συνδρομή δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, ακόμα και για το Netflix που έχει στον κατάλογό του δεκάδες ταινίες και σειρές και πολλές αξιόλογες και επιτυχημένες δικές του παραγωγές.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Netflix έχουν αποδείξει εδώ και πολύ καιρό ότι είναι πρωτοπόροι. Και βρήκαν την λύση ακόμα και γι’ αυτό. Να πείσουν δηλαδή ακόμα και τον πιο διστακτικό και απαιτητικό πελάτη πως το προϊόν αξίζει τα χρήματα του. Και φυσικά αυτό μπορεί να γίνει με ένα μεγάλο δωρεάν δείγμα.

Έτσι αποφάσισαν να παρουσιάσουν μια νέα ηλεκτρονική διεύθυνση, μέσω της οποίας οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν, νόμιμα και χωρίς συνδρομή, τις επιτυχημένες ταινίες του Netflix αλλά και μερικές από τις πιο αγαπημένες σειρές. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής και μια σύνδεση στο διαδίκτυο και οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις πλατφόρμας.

Όπως αναγράφεται στην επίσημη σελίδα του Netflix, πλέον «Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις εξαιρετικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες του Netflix δωρεάν στη διεύθυνση netflix.com/watch-free. Επιλέξτε από μια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που είναι τώρα διαθέσιμες για δωρεάν προβολή. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κάνετε λογαριασμό, απλά πατάτε το play και βλέπετε». Εύκολα και απλά δηλαδή.

https://deadline.com/video/the-two-popes-trailer-netflix-film-anthony-hopkins-jonathan-pryce/

@deadline.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και μην νομίζετε ότι τσιγκουνεύτηκε. Γιατί το Netflix επέλεξε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες όπως το υποψήφιο για 3 Oscar «The Two Popes», το «Bird Box» με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock, που έσπασε κάθε ρεκόρ όταν κυκλοφόρησε, αλλά και την κωμωδία «Murder Mystery» με τον Adam Sandler και την Jennifer Aniston.

Οι σειρές είναι ακόμα περισσότερες. Στην δωρεάν αυτή υπηρεσία του Netflix μπορείτε να δείτε το δημοφιλές «Stranger Things», το εξαιρετικό «When They See Us» που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, την κωμωδία «Grace & Frankie» με τις θρυλικές Jane Fonda και Lily Tomlin, αλλά και την βραβευμένη με δυο Emmy σειρά ντοκιμαντέρ «Our Planet».

https://www.craveyoutv.com/stranger-things-season-3-all-of-the-explosive-details-we-know/

@craveyoutv.com

Βέβαια, όπως αναφέρει το Variety, στις σειρές το Netflix δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης μόνο του πρώτου επεισοδίου. Στόχος του άλλωστε είναι να κερδίσει συνδρομητές, αλλά ακόμα και η προσφορά του πρώτου επεισοδίου είναι ένας όμορφός τρόπος να πείσει τους χρήστες να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix, προσφέρει κάτι δωρεάν. Μέσα στην καραντίνα τον περασμένο Απρίλιο προσέφερε 10 ντοκιμαντέρ δωρεάν στο YouTube ως υλικό εξ αποστάσεως μάθησης για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Τον Φεβρουάριο πάλι, το Netflix παρείχε την ταινία «To All the Boys I’ve Loved Before» εντελώς δωρεάν, αλλά μόνο για το αμερικανικό κοινό, στα πλαίσια προώθησης του sequel, που θα ερχόταν στην πλατφόρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 1088 / position2: 2243
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb