FITNESS

Τα σούπερ κανάλια για γιόγκα στο Youtube που πρέπει να τσεκάρεις

Θα τα λατρέψεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα σούπερ κανάλια για γιόγκα στο Youtube που πρέπει να τσεκάρεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου αρέσει η γιόγκα και συνήθισες να ασκείσαι στο σπίτι μετά την καραντίνα; Σου έχουμε τα καλύτερα γιόγκα channels στο Youtube τα οποία θα λατρέψεις, καθώς είναι όλα ένα και ένα, εξαιρετικά.

H «Do you yoga» διαθέτει βίντεο γιόγκα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις τα νεύρα σου, να έρθεις σε αρμονία με το σώμα σου και πολλά ακόμα. Επίσης, θα βρεις ένα 30ήμερο yoga challenge που «δουλεύει» κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά. Τα βίντεο της ποικίλουν από 10 μέχρι 20 λεπτά και είναι πολύ εύκολα στην κατανοήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη «Yoga by Candace» θα βρεις yoga challenges για την καταπολέμηση του άγχους, της αϋπνίας και όχι μόνο. Η Candace είναι διεθνής yoga instructor και καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων που αφορούν στη γιόγκα. Το κανάλι της διαθέτει περισσότερα από 50 βίντεο και προσθέτει τακτικά καινούρια.

Αν είσαι αρχάρια, πρόσθεσε τα bookmarks σου τη «Fight master yoga» και απόλαυσε μαζί της το 30ήμερο yoga challenge για αρχάριους. Εκτός από αυτό, κάθε Δευτέρα, μπορείς να κάνεις μαζί της μάθημα yoga… live!

H «Live strong woman» θα σου δώσει τα απαραίτητα «εργαλεία» για να δημιουργήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα βίντεο της περιλαμβάνουν τονωτική γιόγκα, το know-how για να χάσεις βάρος, workouts για παιδιά, squats και πολλά ακόμα.

Η «Bad yogi, Erin Motz», σίγουρα δεν είναι η «τυπική» yogi που θα περίμενες, αφού είναι Γαλλίδα, τρώει κρέας και πίνει κόκκινο κρασί. Ωστόσο, μέσω του καναλιού της στο Youtube, διδάσκει διαλογισμό, 7ήμερα yoga challenges από 15 μέχρι 30 λεπτά, αλλά και yoga sequences που μπορείς να κάνεις μετά από το τρέξιμο ή την άσκηση σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
9 / position1: 309 / position2: 763
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb