ΒETTER LIFE, BETTER ME BETTER LIFE

Χρειάζεσαι μόνο αυτή την μικρή συνήθεια για να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου

Όσα σου προτείνει ο Νικόλας Ουρανός, Life & Relationship Coach
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Χρειάζεσαι μόνο αυτή την μικρή συνήθεια για να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ώρα να... ξεπλύνεις τις μπερδεμένες σκέψεις σου!

Το μυαλό μας μοιάζει με ένα γεμάτο με θετικές και αρνητικές σκέψεις πλυντήριο. Μήπως, όμως, έχε έρθει η ώρα να βρεις το... manual για να επιλέξεις το σωστό... πρόγραμμα θετικότητας και να διαχωρίσεις τις σκέψεις σου;

Δεν γίνεται μέσα στο "πλυντήριο" του μυαλού μας να στοιβάζουμε τις αρνητικές και τις θετικές μας σκέψεις. Αν θέλουμε να βάλουμε τάξη στο μυαλό μας και να είμαστε οι καλύτεροι νοικοκύρηδες της ζωής, πρέπει αυτά τα δύο να τα κρατάμε χώρια. Δεν γίνεται να "πλένονται" μαζί όσα μου δίνουν έμπνευση και ενέργεια με όσα με αμφισβητούν και με αναιρούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό που μπορώ, όμως, να κάνω είναι να βάλω το κατάλληλο... απορρυπαντικό που δεν θα επιτρέψει στην αρνητικότητα να επισκιάσει τη θετικότητα στο μυαλό μου.

Ας βάλω στόχο, λοιπόν, να καταγράφω καθημερινά στο ημερολόγιό μου τις βασικές αρνητικές και θετικές μου σκέψεις. Να σημειώνω τουλάχιστον 5 πράξεις για τις οποίες ειμαι ευγνώμων και υπερήφανη.

Ξεκινώντας από αυτή την αφετηρία, είναι στο χέρι μου αυτά τα 5 να τα πολλαπλασιάσω και να μην τα... ξεβάψω από τα παραληρήματα του Εγώ που μου μεγεθύνει μονάχα τις αποτυχίες μου. Και το σωστό πρόγραμμα που ενθαρρύνει την αλλαγή στο πλυντήριο του μυαλού μας, θέλει ξεβόλεμα, διάρκεια και επένδυση με έναν καλό life coach.

Αν δεν έχουμε θετικές σκέψεις, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δημιουργήσουμε γιατί αυτό ειναι το πραγματικο νοημα της ζωής. Μπαίνοντας στη θετικότητα παρά τα προβλήματα, σημαίνει πως συνεχίζουμε να χτίζουμε. Όλα μπορούμε να τα πετύχουμε, φτάνει να τα χωρέσουμε στο μυαλό μας και να βρούμε την ιδανική... θερμοκρασία για να τα βγάλουμε φρέσκα και καθαρά στον κόσμο της δράσης!


Νικόλας Ουρανός, ACC
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής, Life & Relationship Coach
Κατέβασε δωρεάν τις 38 πρώτες σελίδες από το διεθνές bestseller Ευ Ζην Τώρα και ανακάλυψε ένα εγχειρίδιο πλοηγό για την ανάπτυξη του εαυτού σου! Πάρε τη δυνατή πρόγευση για όλα τα σημαντικά που σε περιμένουν!

Πάρε την ευκαιρία για δωρεάν life coaching συνεδρίες, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνουν τα προγράμματα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 70 / position2: 645
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb