ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί οι έρωτες του καλοκαιριού... καίνε πιο πολύ από τους έρωτες του χειμώνα

Η Michelle Afont συγγραφέας και δικηγόρος απαντά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Γιατί οι έρωτες του καλοκαιριού... καίνε πιο πολύ από τους έρωτες του χειμώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Michelle Afont, σύμβουλος σχέσεων, δικηγόρος και συγγραφέας πολλών βιβλίων, της οποίας η πιο πρόσφατη δουλειά είναι το The Dang Factor, μιλά για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των σχέσεων που ξεκινούν το καλοκαίρι.

Εάν σκέφτεστε συχνά έναν έρωτα που γνωρίσατε στις διακοπές σας, και όταν φέρνετε στο μυαλό σας τη σχέση που είχατε όλα ήταν τέλεια, άψογα και χωρίς προβλήματα, τότε απλώς πέσατε στην παγίδα.

"Με μια σχέση σε κανονικές συνθήκες, έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε όλες τις καλές και κακές στιγμές, ενώ με ένα σύντομο ειδύλλιο, όλα είναι πλασματικά. Βλέπετε πιθανότατα τον άλλον στην καλύτερη συμπεριφορά του, ο οποίος προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει και δεν βλέπετε τίποτα από την πραγματική ζωή. Είναι φυσικό να συμβαίνει, όμως δεν είναι πραγματικό αλλά φανταστικό" λέει η Afont.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kαι μην πείτε πως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια. Πολλές φορές, ακόμη και σχέσεις που κρατούν πολύ περισσότερο καιρό ακόμη και στην πόλη, αν ο σύντροφός σας είναι σχετικά απόμακρος, όχι διαρκώς παρών στη ζωή σας, αρχίζει να αποκτά έναν μυστηριώδη μανδύα, και εξιδανικεύεται στο μυαλό σας. Φανταστείτε λοιπόν πόσο ευκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, δίπλα στην αμμουδιά, ενώ βρίσκεστε κάπου μακριά από την πραγματική σας ζωή...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 235 / position2: 822
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb