FITNESS

Τι θα αλλάξει στο σώμα σου αν κάνεις κάθε μέρα γιόγκα

Μαγική γυμναστική που συσφίγγει το σώμα ενώ το κάνει ευλίγιστο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι θα αλλάξει στο σώμα σου αν κάνεις κάθε μέρα γιόγκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε μέρα γιόγκα. Γιατί όχι; Είναι μια μαγική γυμναστική που αλλάζει το σώμα όπως καμία άλλη!

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να βελτιωθεί εάν κάνετε γιόγκα κάθε μέρα

"Με κάθε κίνηση, ακόμη και με το απλό τέντωμα οι κινήσεις γιόγκα λειτουργούν βαθιά στο παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα, το οποίο σας βοηθά να ξεκουραστείτε και να λειτουργείτε φυσιολογικά, το πεπτικό σύστημα κινείται πιο ενεργά, ενώ ο καρδιακός παλμός χαλαρώνει και στρέφει τον οργανισμό στη χαλάρωση, τη θρέψη και την αναγέννηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Stress is out

Ένας τρόπος για να καταπολεμήσετε το στρες και το άγχος είναι να κάνετε γιόγκα κάθε μέρα, όπως αναφέρει και ο Stray Conger, ένας γνωστός θεραπευτής και πιστοποιημένος δάσκαλος γιόγκα. "Η πρακτική της γιόγκα κάθε μέρα θα μειώσει το άγχος επειδή μένετε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτή τη στιγμή που είναι μπροστά σας.", κάνοντας focus στην αναπνοή και τις κινήσεις σας, κάτι που εμποδίζει τη σκέψη σας από το να ασκεί οποιονδήποτε έλεγχο στο σώμα.

Focus on me

Εκτός από τη βελτίωση της συγκέντρωσης, η συνήθεια να κάνετε γιόγκα κάθε μέρα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας, σύμφωνα με το Harvard Medical School. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε αυτό που βιώνετε κάθε στιγμή και να κάνετε focus στις ανάγκες σας.

Ενδυνάμωση 

Ψάχνετε έναν καλό τρόπο να γυμνάσετε τα χέρια σας και τους κοιλιακούς σας και να γραμμώσετε τα πόδια και την πλάτη σας; Τότε η γιόγκα είναι τέλεια. Οι αρθρώσεις ανοίγουν σε όλο το εύρος της κίνησής τους, προστατεύεται η σπονδυλική σας στήλη και το σώμα σφίγγει ενώ γίνεται ευλίγιστο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 115 / position2: 553
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb